SZENTES 2 kérdés, le szeretnék utazni néhány napra, olcsó magánszállást legyetek szívesek ajánlani! Szolidat és olcsó keresek valahol bent a városban. Ott laktam sok évig de régen.2. kérdés: drága barátom Bíró Jenő emléktábláját majd hol találom?
Csak le szerettem volna utazni nosztalgiából és egyéb okok miatt és tegnap olvastam Jenőről......... végig bőgtem az estét.....őt is meg akartam látogatni....Elkéstem.... :(
Néztem panziókat de 6000 ezer/éj az drága, olcsóbbat keresnék. Régen életem legszebb néhány évét töltöttem a Sima Ferenc utcában....... Minden konkrét segítséget köszönök!
Keresek az interneten de a magán szállásokat nem nagyon találom pedig biztosan lenniük kell itt-ott magánházaknál.
Nagyon hálás lennék ha ebben segitséget kapnék a helyiektől!
Kollégiumba nem lehet megszállni? Mondjuk ha Pénteken lemész és Vasárnap jössz. Nem vagyok benne biztos de sok helyen lehet ezt csinálni.
Bíró Jenőre rákeresttem az egyik cikkben ezt írják: "Szentes önkormányzata szombaton avatta fel az idén elhunyt festőművész, Bíró Jenő Munkácsy utcai lakóházának falán az alkotó emléktábláját"
Ezt tudom ajánlani, megnéztem, az egyik ismerősömé. Az ingatlan földszinti részében a tulaj lakása, + könyvelő irodát működtet, a padlástérben vannak az 1-2 személyes kis szobácskák, amit a képen látsz az a konyha és étkező közös.
Ha ennél is központibb helyen akarsz: akkor van még a Horváth M. u-ban a Szindbád étterem és annak is vannak szobái, valamint a Péterház-panzió (közvetlenül a Petőfi-Szálló mellett), ezek is maszek kézben vannak.
Persze az árait nem ismerem.
Ha bármiben tudok még segíteni, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!