Skóciáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Márciustól költöznénk ki...Dolgozni egy pár évre..de nem tudom mire számíthatnánk..
Köszi:)
2009. szept. 8. 00:46
1/11 anonim válasza:
tele van skóttal, és még hideg is van. :)
de legalább jó a fizetés, és olcsó a báránysült.
3/11 anonim válasza:
Imádom Skóciát! :) Igaz, sajna csak 2 hetet tölthettem ott, de teljesen elvarázsolt. Az igaz, hogy nem éppen egy mediterrán ország, de csodaszépek a tájai. Ha a munka mellett kerítetek alkalmat a bejárására is, biztosan mélyen a szívedbe fogod zárni! Hogy milyen ott dolgozni, azt nem tudom, de azt hiszem, szívesen kipróbálnám, ha jobb lenne a nyelvtudásom és fiatalabb lennék.
4/11 anonim válasza:
Voltam ott.Hideg,esős:) de ez szinte az egész nagy Britanniára jellemző.Az angol nyelvet teljesen másképp ejtik mint az angolok(a sok skót szleng miatt néha az angolok sem értik mit mondanak)Nem olyan barátságosak,sőt néha úgy éreztem,hogy nem igazán vannak oda a külföldiekért..de ez talán érthető hisz állandóan "marakodnak" a britekkel...Viszont egy angol barátunk mondta,hogy ha be tudsz illeszkedni,onnantól elfogadnak.Viszont egy jó tanács!ne kóstold meg a skót nemzeti ételt a HAGGIS-t. nem csodálom,hogy az angolok viszolyognak tőle :):)De Skóciában gyönyörű szép tájak vannak..
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Akkor szerintetek jól döntöttünk ,h nem Angliába megyünk, hanem Skóciába:)??
2009. szept. 8. 20:23
7/11 anonim válasza:
A keresztanyámék most áprilisban mentek ki(keresztanyám élettársa már régóta kint dolgozott), mindketten dolgoznak. A most 5 éves unokatesóm szeret ott lenni. Azt mondják jól beilleszkedtek, és a kerstanyám főnöke nagyon rendes.:D Ők Inverness-be mentek ki.
8/11 anonim válasza:
Én is imásom,bár még nem voltam,de mindenképp szeretnék! Szerintem nagyon szép.Nagyon vonz Anglia,Skócia,Írország.:D
9/11 anonim válasza:
5 éve melózok Skótba de nagyon utálom! A Skótok annyira p..k hogy azt le sem tudom írni.
A Magyarokat pedig semmibe veszik, és a bőrt is lenyúznák ha tehetnék. Most jönnek a kérdések hogy akkor miért vagyok itt.EZ EGY JÓ KÉRDÉS!!! Én sem tudom.
10/11 anonim válasza:
én novemberben voltam ott kirándulni, és nagyon tetszett az egész táj:D annyira szép és békés ott minden
mondjuk az tényleg egy "hátrány" hogy hideg van, de lehet hogy vki azt szereti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!