Olcsó utazásnak számít-e a háztól házig szállítás, úgy, hogy csak az üzemanyag árát (és esetleges autópálya díjat) kell megfizetni? Ki venné igénybe a szolgáltatást egyedül, és ki csak baráti társasággal, vagy családdal?
Olyan személyszállítási vállalkozást tervezek létrehozni, ahol az utasok kizárólag üzemanyag és autópálya díjért utazhatnak,6 főig. Csak egy ötletről van szó! Ez a szolgáltatás még nem működik! A megvalósulása esetén nem interneten, hanem személyesen fogom megismertetni az emberekkel!
5 liter/100 km. üzemanyag fogyasztás esetén 450 Forinttal számolva 2250Ft.-ba kerül100 kilométer. Hat személyre elosztva 375 Ft./főre jön ki 100 kilométer. Ilyen paraméterekkel számolva tovább, 1000 kilométer 3750 Ft./fő (+ autópálya díj, ami szintén osztódik, így csak kis mértékben növekedik a végösszeg). A nyereség más forrásból képződik, amit nem az utasok fizetnek, de fontos, hogy az autó úton legyen. Lenne-e rá igény? Az ötletre várok normális, emberi hangú hozzászólásokat! Véleménynyilvánítás céljából tettem fel a kérdést. Privát üzenetekre nem válaszolok, elérhetőséget nem írok ki.
Ritkán vagyok internet közelében, így napok is eltelhetnek, amíg szükség esetén válaszolni tudok a hozzászólásokra!
Minden pozitív hozzászólást előre is köszönök, és sokat segíthetnek a projektem sikeres megvalósításában!
Nos ha ilyen olcsón szállítasz, én biztosan az utasod leszek :) Egészen Düsseldorfig :)
És szerintem ezzekkel az árakkal még kevés is lesz a kapacitásod !!!
Hírdetni kell és jönnek az emberek !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!