Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olcsó utazásnak számít-e a...

Olcsó utazásnak számít-e a háztól házig szállítás, úgy, hogy csak az üzemanyag árát (és esetleges autópálya díjat) kell megfizetni? Ki venné igénybe a szolgáltatást egyedül, és ki csak baráti társasággal, vagy családdal?

Figyelt kérdés

Olyan személyszállítási vállalkozást tervezek létrehozni, ahol az utasok kizárólag üzemanyag és autópálya díjért utazhatnak,6 főig. Csak egy ötletről van szó! Ez a szolgáltatás még nem működik! A megvalósulása esetén nem interneten, hanem személyesen fogom megismertetni az emberekkel!

5 liter/100 km. üzemanyag fogyasztás esetén 450 Forinttal számolva 2250Ft.-ba kerül100 kilométer. Hat személyre elosztva 375 Ft./főre jön ki 100 kilométer. Ilyen paraméterekkel számolva tovább, 1000 kilométer 3750 Ft./fő (+ autópálya díj, ami szintén osztódik, így csak kis mértékben növekedik a végösszeg). A nyereség más forrásból képződik, amit nem az utasok fizetnek, de fontos, hogy az autó úton legyen. Lenne-e rá igény? Az ötletre várok normális, emberi hangú hozzászólásokat! Véleménynyilvánítás céljából tettem fel a kérdést. Privát üzenetekre nem válaszolok, elérhetőséget nem írok ki.

Ritkán vagyok internet közelében, így napok is eltelhetnek, amíg szükség esetén válaszolni tudok a hozzászólásokra!

Minden pozitív hozzászólást előre is köszönök, és sokat segíthetnek a projektem sikeres megvalósításában!

#Európa #utazás #Európai Unió #személyszállítás #háztól házig #alternatív utazás #személygépkocsival
2013. febr. 11. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nos ha ilyen olcsón szállítasz, én biztosan az utasod leszek :) Egészen Düsseldorfig :)

És szerintem ezzekkel az árakkal még kevés is lesz a kapacitásod !!!

Hírdetni kell és jönnek az emberek !!

2013. febr. 12. 09:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Most van folyamatban ennek a projektnek a megvalósítása. Nem biztos, hogy hirdetni fogom. Valahol hallottam, hogy "a legjobb reklám az elégedett ügyfél". Ennek a szellemében eljátszottam a gondolattal, hogy a legelső alkalommal 6 utast elszállítok teljesen ingyen egy nagyobb útra, és majd Ők fogják elterjeszteni a saját ismeretségi körükben, és esetleg így terjedne szájhagyomány útján. Minél kedvezőbb ára van egy szolgáltatásnak, annál többen veszik igénybe, így kihasználatlanságtól nem tartok. :)
2013. febr. 12. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Na látod ez az igazi üzleti szemlélet :) De kár hogy kevesen gondolkodnak így :(
2013. febr. 12. 10:03
 14/14 A kérdező kommentje:
13: Állandóan változó világunkban szükség van az állandó változásra, és igazodni kell a jelen kor követelményeihez. Aki nem tud folyamatosan változni, és változtatni, az nehezen fog boldogulni. Ez a felismerés hozza elő a gondolataimat. :)
2013. febr. 12. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!