Utazás Spanyolországba, de hogyan?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk el utazni Spanyolországba, pontosabban Tenerifébe, nyaralni. mit javasoltok melyik utazási irodához forduljunk. vagy ha esetleg volt valaki ott, akkor mik a tapasztalatai. Előre is köszönöm
22l
2013. febr. 5. 18:52
1/8 anonim válasza:
Ha utazási irodával foglaltatod, az drágább, viszont ha te magad szervezed meg, akkor viszonylag sokat lehet spórolni. A Neckermann-nak jó útjai vannak Tenerifére. Gondolom, nyáron akartok menni.
2/8 A kérdező kommentje:
Május végén szerettünk volna menni.
2013. febr. 5. 19:01
3/8 anonim válasza:
Teljesen jó időpont, még akkor nincs túl meleg.
4/8 anonim válasza:
Számít a pénz? Mert ha nem számít mennyibe kerül akkor Neckermann jó pénzért elvisz. Van helyi magyar idegenvezetőjük, közvetlen chartert is nagyrészt ők töltik meg.
Mi most voltunk ott de mi igyekeztünk olcsón kihozni, fejenként kb 40 ezerből amiben repülő, szállás, kaja, belépők, szóval minden benne volt 5 éjszakára.
Tehát lehet menni drágán és olcsón is, pénztárca függő. Nekem az olcsóban van tapasztalatom, így abban tudok jobban segíteni.
5/8 A kérdező kommentje:
Kb 100e rá szánok, de nem nagyon tudom mennyibe kerülnek ezek az utak
2013. febr. 6. 08:24
6/8 anonim válasza:
Utazási irodával 100%, hogy nem jön ki 100ezerből...
7/8 A kérdező kommentje:
Egy kollégám mallorcára utazott a tavaly utazàsi irodával és teljes ellátást kapott ùgy jött bele neki kb 500euba. Ok ez egy picit több mint 100e ft. De akkor sem éri meg?
2013. febr. 6. 11:20
8/8 anonim válasza:
100e Ft-ból nem jössz ki utazási irodával. Mivelhogy a közvetlen charter kerül kb. annyiba. Néha nagy ritkán van akció, január elején volt 60e-ért is, de inkább 90-120 körül van csak a repcsi, ha irodával mész. Plusz szállás, kaja, programok... ha csak 100e van rá akkor is meg lehet persze csinálni de az irodákat felejtsd el és kezd el nézegetni hogyan lehet olcsóbban odajutni pl. fapados járatokkal. Én is így hoztam ki 40 ezerből azt a pár napot. 100 ezerből már viszonylag lazán össze lehet rakni, de csak ha iroda nélkül, magadnak szervezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!