Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan tudnék Olaszországban...

Hogyan tudnék Olaszországban munkát vállalni?

Figyelt kérdés

Nyáron Olaszországban szeretnék 1-2,esetleg 3 hónapot dolgozni.20 éves (addigra 21) főiskolás lány vagyok, angolul középfokon beszélek, olaszul csak alapfokon, utóbbiról papírom sincs. Elsősorban diákmunkára gondoltam a képzettség,nyelvtudás hiánya miatt. Görögországban is lehet diákmunkát vállalni ilyen feltételek mellett,de engem Olaszország érekelne a nyelvtanulás miatt.

Tudtok valami tippet, hol kéne keresgélnem?

Esetleg tapasztalatok?

2009. szept. 4. 09:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Mint látod nem sok választ kaptál...

Nehéz kérdés, főleg mikor megláttam, hogy "diákmunka".

Én Németországba voltam de nem diákmunkán.

Elég könnyű volt céget találni, és ez már nem az első ilyen munkahelyem.

Magyarországon az ilyen nagyobb külföldi cégeknek van kirendeltségük, ahol könnyű akár szakképzettség nélkül is munkát találni "segédmunkás" posztra.

A fizetés a németországi fizetésekhez képest kevesebb, a magyarországi fizetésekhez képest az egy álomfizetés amit ott kaptam.

Tehát én is "ajánlani" tudom az ilyen cégeket, bár elég sok a csaló, aki átvágja az embereket,dehát ezt nehéz eldönteni, néha csak akkor jössz rá amikor már kint vagy.

Másik tipp hogy már kint dolgozó emberektől érdeklődsz.

Nemtudok jobbat... nehéz ezt így..

2009. szept. 11. 17:26
 2/2 anonim válasza:
irj nekem segitek megtalàlni a neked megfelelot...èn kint èlekk ès dolgozok 5ève
2011. jan. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!