Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire veszélyes stoppolni?

Mennyire veszélyes stoppolni?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnek elsősorban. Lány vagyok. Egyedül terveztem elindulni valamerre Európán belül.

Esetleg valahol a neten találhatok társaságot hogy mégse egyedül kelljen mennem?

2009. szept. 3. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Pár forint spórolásért megéri, hogy megerőszakoljanak, megfojtsanak, eladjanak "kurtizánnak"? (Off: Fene a jó dolgát a szűrőjüknek, inkább a politikai kérdéseket szúrnék!)Lehet, hogy tízezerből egy az ilyen, de mi a garancia, hogy nem futsz bele egy ilyenbe? Az emberismeretedre ne hagyatkozz, nincsenek ördögszarvaik.
2009. szept. 3. 23:38
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem pár forint spórolás, totál csórón indulok szóval más lehetőségem nincs is.

Egyébként voltam már külföldön egyedül 2 hónapot, semmi gond nem volt, szállásom ingyen volt végig, nem kértek semmit érte pedig totál idegen emberek voltak akik befogadtak, ott ismertem meg őket.

De sosem stoppoltam még, kicsit félek tőle, hogy nem vesznek fel (én sem vennék fel senkit), vagy elütnek, vagy félreértik hogy egy szőke lány áll az út szélén...:)

Azért jó lenne valaki aki eljön velem... de nem tudom hol keresgéljek, barátaim nincsenek.

2009. szept. 4. 01:22
 13/15 anonim válasza:
100%

Szevasz!

20/F vagyok, másfél-két éve rendszeresen stoppolok az országon belül, de külföldön is csináltam már sokat (jórészt a párommal). Kettőnk tapasztalatai alapján abszolút nem tudok egyetérteni azokkal, akik azt mondják, hogy nem érdemes nekiindulni :). Nem igaz, hogy most kevésbé vennének föl, mint tíz vagy húsz évvel ezelőtt, mint ahogy azzal sem értek egyet, hogy akkor "biztonságosabb" lett volna ez a közlekedési mód. Persze nem érdemes kísérteni a sorsot, úgyhogy szereld föl magad pl. egy paprikasprével, vagy valami más defenzív fegyverrel, meg egy - lehetőleg férfi - útitárssal indulás előtt :). Ezeket nem pesszimizmusból mondom egyébként, csak jobb, ha biztonságban érezheted magad. a viszont így felkészültél, akkor rohadt nagy élmény tud lenni: én gyakran nem csak azért járok haza stoppal, mert olcsóbb, hanem mert egyértelműen nagyobb élmény, és néha még gyorsabb is, mint a vonatozás például. Szerintem nincs mit vesztened, hajrá! :)

2009. szept. 17. 18:08
 14/15 anonim válasza:
en nem mennek a helyedben
2010. ápr. 6. 23:15
 15/15 anonim ***** válasza:

akik azt írják h 20 évvel ezelőtt bíztatták vna...

nem a világ változott meg, hanem ti:)

én is gondolkodok rajta h elindulok csak úgy a világba, sok helyet megnéznék, tényleg nagy élmény lehet

2010. máj. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!