Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire veszélyes stoppolni?

Mennyire veszélyes stoppolni?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnek elsősorban. Lány vagyok. Egyedül terveztem elindulni valamerre Európán belül.

Esetleg valahol a neten találhatok társaságot hogy mégse egyedül kelljen mennem?

2009. szept. 3. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Egy fiatal lánynak országon belül, de még inkább külföldön elég veszélyes. Én biztos nem mennék egyedül. Ki tudja milyen perverz emberek állnak meg az út mellett.
2009. szept. 3. 11:34
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezt a kérdést 20-on évvel ezelőtt olvasom, biztatnálak. Abban az időben nagyon sokat bejárták a világot stoppal. Biztonságos volt, és hatalmas élmény, de a mai világban? Mo-on is el lehet tűnni nyom nélkül, hát még külföldön! Én ritkán vettem fel stoppost, mert nő vagyok és féltem, ráadásul egy esetleges balesetnél életem végéig fizethettem volna. Nagyon bátor, vagány vagy, ha elmernél indulni! Élményben lesz részed az biztos, de gondolj bele,hogy érdemes-e egyedül. Ha van rá lehetőséged, válassz egy erős alkatú fiút magad mellé az útra, így biztonságosabb. Szüleid támogatnak?
2009. szept. 3. 12:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tizenakàrhàny évvel ezelött én is mertem stoppolni! De most tutira nem indulnék el, föleg nem egyedül! Lehet régen is volt minden féle ember az uton, de nem kapta fel a tévé, ma màr annyi mindent hallani, ràm hozzàk a fràszt! :) Inkàbb, keress valakit magaf mellé, olyat akiben megbizol, mert ugye a net is, ajjajj :) De ha sikerül elindulni, sok szerencsét! 32/N :)
2009. szept. 3. 13:15
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem csak veszélyes,fàraszto is.

És mi van ha elvisznek x.y orszàgig,onnét meg senki sem vesz fel?

Ülhetsz az orszàguton orahosszàkat.Felesleges stoppal menni.

Akkor inkàbb busszal,vonattal.

2009. szept. 3. 13:20
 5/15 anonim válasza:
83%
lehetségesen nagyon
2009. szept. 3. 15:24
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Én sosem veszek fel stoppost.Ugyna annyiba kerül a vonat meg a benzin nekem is,mint neki! Amugy meg én eléggé fosnék,hogy elvisznek aztán eladnak két tevéért
2009. szept. 3. 16:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen mennék, ráadásul én is lány vagyok. Tény hogy az utóbbi két önálló nyaralásomból kb az útiköltség volt a legtöbb az összes többi közül, és hihetetlenül sajnálom hogy ide jutott a világ. Mondanám, hogy mehetünk együtt, de még másod magammal sem biztos, hogy mernék.
2009. szept. 3. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:
14%
monnyuk zoknit stoppóni elég veszéjes, mer ugye a tű az elég hegyes. bár a gyűszű segíthet :-)
2009. szept. 3. 18:36
 9/15 anonim válasza:
57%
én szívesen elmentem volna veled de nyáron kellet volna szólnod nem suliidőben -.-" 18f
2009. szept. 3. 19:11
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

Ne higyj a TV-nek! A TV-ben csak a rosszat mutatják, hogy elraboltak, megoltek, kiraboltak valakit stb., de a jó része meg hol marad? Na ez az, amit Neked kell felfedezned, mert a Híradó nem fogja neked mutogatni a jószivu embereket. és hidd el, hogy még vannak, nem is gondolnád, hogy mennyien!

Csak úgy halkan megjegyezném, kulfoldon kedvesebben, segítokészebbek az emberek, mint itthon, de azért ne szállj be akármilyen autóba!

Sok szerencsét, legyél bátor, és tényleg szerezz magad mellé valakit, egyedul nem annyira érdekes.

2009. szept. 3. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!