Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sziklás partszakasz horvát...

Sziklás partszakasz horvát kempingben?

Figyelt kérdés
Más homokos partra, én sziklás, viszonylag gazdag élővilággal rendelkező partú kempinget keresek,( lakókocsi) . Tud esetleg valaki ilyet?
2013. jan. 27. 21:38
 1/8 anonim válasza:

mi trogirban laktunk lakókocsiban, a kilátás egy elég sziklás partszakaszra nézett, de nem messze (5-10 perc séta) volt egy apró kavicsos rész, az is gyönyörű.

Sajnos a kemping nevére nem emlékszem, de hátha segít....

2013. jan. 27. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Tavaly Splitben nyaraltam. A Marjan hegy oldalában rengheteg sziklás és kavicsos part volt, továbbá homokos strandot is találtunk ami tetszett.

Szerintem apartmanba menj, majdnem olyan áron van, mint a kemping, sőt kényelmesebb. De kinek a pap, kinek a papné. Nem szólnék bele.

2013. jan. 28. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Horiban nem sziklás partszakaszt nehéz találni, hanem homokosat. Indulj el és neked az kánaán lesz minden méteren!
2013. jan. 28. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz nehéz ilyet találnod. :D

Marha szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy véletlenül egy homokos tengerpartot fogjál ki :D

2013. jan. 28. 16:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a hozzászólásokat, tavalyi partszakasz ( Biográd környéke) igencsak egyenes volt :(
2013. jan. 28. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet pont megtaláltad azt a partszakaszt, hogy csak 10 km-t kellett volna É-ra vagy D-re menni.

Ehhez nem is kell annyira délre menni, a Kvarner öböl és környéke biztos megfelelne erre. (Számos búvár klub is müködik arra) Kamp Punte Povile.

[link]

2013. jan. 29. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Sikerült jólbelinkelnem.. :)

inkább ez:

[link]

2013. jan. 29. 10:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat
2013. febr. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!