Sziklás partszakasz horvát kempingben?
mi trogirban laktunk lakókocsiban, a kilátás egy elég sziklás partszakaszra nézett, de nem messze (5-10 perc séta) volt egy apró kavicsos rész, az is gyönyörű.
Sajnos a kemping nevére nem emlékszem, de hátha segít....
Tavaly Splitben nyaraltam. A Marjan hegy oldalában rengheteg sziklás és kavicsos part volt, továbbá homokos strandot is találtunk ami tetszett.
Szerintem apartmanba menj, majdnem olyan áron van, mint a kemping, sőt kényelmesebb. De kinek a pap, kinek a papné. Nem szólnék bele.
Szerintem nem lesz nehéz ilyet találnod. :D
Marha szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy véletlenül egy homokos tengerpartot fogjál ki :D
Lehet pont megtaláltad azt a partszakaszt, hogy csak 10 km-t kellett volna É-ra vagy D-re menni.
Ehhez nem is kell annyira délre menni, a Kvarner öböl és környéke biztos megfelelne erre. (Számos búvár klub is müködik arra) Kamp Punte Povile.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!