Kezdőoldal » Utazás » Európa » Párizs vagy London?

Párizs vagy London?

Figyelt kérdés
Hova utaznál szívesebben? Hova mennél turistának? Mit néznél meg, ha ott vagy? Miért?

2013. jan. 20. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Mivel LOndonban élek, így Párizsba mennék. De mivel Párizsban voltam így inkább egy olyan várost választanék ahol nem voltam még. PL: Róma.
2013. jan. 20. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Mindkettőben voltam már. Őszíntén szólva London jobban tetszett így oda szívesebben visszamennék. Párizsba inkább azért mert nem láttam belőle sok mindent. /de azokból is inkább a Disneyland tetszett/

De inkább olyan helyre mennék ahol nem jártam még.

2013. jan. 20. 13:57
 3/11 anonim válasza:
77%

Turistának mindkettő jó.Talán Párizs jobb.

Lakni egyikbe se mivel cefetül néz ki már mind a kettő.London főleg , nem is néz ki már európai városnak.

2013. jan. 20. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
parizs
2013. jan. 20. 18:50
 5/11 anonim válasza:
100%
London. Egyrészt azért, mert utálom a franciákat, másrészt meg azért, mert Londont már régóta meg szeretném nézni. :)
2013. jan. 20. 19:43
 6/11 anonim válasza:
100%
is is :) párizs, franciák, eiffel torony.. gyönyörűűűű, a szerelem városa. Imádom! London inkább pörgősebb. Párizs szerintem nyugisabb. Ha már Nagy-Britannia, akkor Wales, Írország, Skócia vagy Dél-Anglia! :))
2013. jan. 21. 19:47
 7/11 anonim válasza:
100%
Csak Párizsban jártam, többször is. Turistának bárhova jó menni így Párizsba, Londonba is! ;)
2013. jan. 21. 19:48
 8/11 anonim válasza:
Parizsban kert meg a ferjem.:) Ez az egyetlen pozitiv emlekem a varosrol... Koszos, sok a hajlektalan, keregeto. Szo szerint visszacibaltak az utcan h karkotot kossenek a kezemre. Ha a ferjem nincs velem, en tuti nem eltem volna tul. Illetve kislany arany szinu gyuruvel jott utanam h elhagytam a karikagyurum....es nemi aproert visszaadna...brrrr....Versaille kastely (kertje) kihagyhatatlan. Sem az Eiffel toronyban, sem sehol mashol nem ereztem a romantikat, hatalmas a tomeg, a liftben egymashoz ert a borunk....Annak ellenere h evek ota Angliaban elek (NEM LONDONBAN), minden alkalommal van meg valami uj megneznivalo LONDONBAN... Tehat en Londonra voksolok. Jo utat:)
2013. jan. 25. 07:16
 9/11 anonim válasza:

Ha megis Parizs: mindenkepp nezd meg Sacre coeur, Versaille (vonattal fel ora), Luvre (hatalmas csalodas volt), Diadaliv, Notre dame, eiffel...azt hiszem 25 alatt sok belepo ingyen volt... Angolul sok helyen alig akartak megszolalni....viszont napi hajouttal minden korbejarhato

London: [link]

2013. jan. 25. 07:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Arra vigyázzatok ha Párizsba mentek és a Secré Coeur környékére vagy az Eiffel torony környékére mentek és megállít egy néger banda hogy áldást mond és közben szines fonalakból készít karkötőt,kiabáljatok rájuk hogy huzzanak el mert rohandtul rámenősek és lehuznak jól anyagilag!!!

Én többször arra jártam,és tapasztaltam hogy némelyik turistától 5 eurot is kicsalnak hülyeségekért,a másik pedig a román cigány kéregetők odaállnak és megkérdezik angolul h beszélsz e angolul,azt kell felelni hogy nem,különösebben ők se,csak körbeállnak és kérik hogy írj alá egy papirt és utána követelnek h adj egy eurot amiért aláírtad!!

Szóval én ezt nagyon utáltam mikor kint voltam és ilyen helyeken jobb ha a táskádra is vigyázol mert amig beszélgetnek esetleg kirabolnak.

Ja a város egyben lenyűgöző és mocskos.

Üdv.

2013. jan. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!