Higanyos lázmérőt hozhatok be Ukrajnából? Vagy esetleg Szerbiából? Lehet kapni még, mennyibe kerül? Nem tilos behozni?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre nem jók ezek az új digitális lázmérők, jobb volt a régi higanyos. Sajnos már nincs, ezért arra gondoltam, hogy veszek Kárpátalján vagy Újvidéken, ha úgyis arra járok majd. Csak nem tudom, hogy a határon nem lehet ezzel baj? Max. 2-3 db-ra gondoltam.2013. jan. 14. 00:20
1/4 anonim válasza:
Hát, erről konkrét infóm nincs, csak azt tudom, hogy a hagyományos izzóért (ami szintén be van tiltva) nem szólnak, ha nem kereskedelmi mennyiségben hozod.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ez is hasznos infó volt.
2013. jan. 14. 23:21
3/4 anonim válasza:
6,50 uah egy higanyos lázmérő, ami kb 170ft. Ma az egyik határ-településen egy magyar állampolgár kettőt is vett.
4/4 A kérdező kommentje:
Vaoo, köszi az infót!
Akkor mindenképp fogok hozni 2-3 db-ot.
2013. febr. 11. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!