Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aupair-world. Net-es au...

Aupair-world. Net-es au pairek! Hogy zajlott nálatok a család keresés?

Figyelt kérdés
Miket kértek tőletek? Van egy család, akivel még nem is beszéltem, csak annyit tudok róluk, ami a profiljukon meg van adva, de emailben azt kérték, hogy adjam meg az útlevelem számát, meg más személyes adatokat. Ez normális? Tőletek miket kértek még? Pl. referencialevél stb.
2013. jan. 7. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem aupairworl.net-es aupair vagyok, csak egy mezei, de akkoriban, mikor terveztem a kijövetelem, én is sokat olvasgattam ez után... gondolom arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet kiszűrni a kamu családokat.. szóval először is ha ilyen horribilis összegeket kínálnak, ne fogadd el, azért akár szexuális szolgáltatást is kérnek valószínűleg cserébe.. különféle igazolvány adatait ne küld el, pénzt ne küldj nekik előre, és kérj skype-címet. ha ott beszélgettek, akkor meg is ismerhetitek egymást egy kicsit. egyébként a fizetés Angliában 80 font körül van hetente, Európában ált. 70-90 euró hetente. Ausztriában tuti megvan a 100 euró egy hónapra. remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed, írj privit! :)
2013. jan. 7. 20:03
 2/4 anonim válasza:

Én is fent vagyok ezen az oldalon,de tőlem még egy család sem kért ilyesmiket.

Én nem is adnám meg az adataimat,vissza élhetnek vele,te se tedd!

Egyéb kérdés?Csak bátran tedd fel.

2013. jan. 8. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen jellegű személyes adatokat soha ne adj ki. Ha meg akarnak ismerni, akkor ajánld fel, hogy beszélhettek skype-on. Megkérheted őket, hogy mutassák meg a gyerekeket, ismerkedhettek. Ha a család normális, akkor ez számukra természetes lesz!
2013. márc. 10. 21:37
 4/4 anonim válasza:
2 hét múlva indulok egy nagyon kedves családhoz, és még most sem tudják az útlevélszámom (2 hónapja levelezünk). Egyszerűen nem értem, mért kérik. Nagyon vigyázz, ilyesmiket nem szabad kiadni!
2013. ápr. 11. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!