Akik utaztak már wizzairrel tudnának segíteni? Itt vagy priviben is jó
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:01
2/20 A kérdező kommentje:
Milánóban jártál már? Mi a véleményed az ilyen 2290 ft os utakról? MIket kell még ezen kívül fizetni a wizzairnek? Nekem ez túl olcsó tuti van benne valami turpisság:D Mire figyeljünk oda foglaláskor?
2013. jan. 3. 16:17
3/20 anonim válasza:
nem hiszem, hogy van benne turpisság. Lehet valamit még illetéknek hozzácsapnak, de én már 5000-ért is utaztam, a titka csak ott van, hogy tudni kell mikor foglaljuk le.
Foglalásnál mindent célszerű átolvassni elejétől a végéig. Nekem már nem szükséges, hisz rutinból csinálom.
4/20 A kérdező kommentje:
és merre jártál már?
2013. jan. 3. 16:29
6/20 A kérdező kommentje:
és melyik hónapban utaztál?
2013. jan. 3. 16:46
7/20 anonim válasza:
mindig nyáron, június vagy augusztus, de jó félévvel előtte foglaltam általában
8/20 anonim válasza:
Annál jóval olcsóbb jeggyel is utaztam már. Sokszor. Wizznel és ryannel is volt már 1-200 körül jegy ár.
9/20 A kérdező kommentje:
és mégis hol lehet ezekre rábukkanni, mert én még nem igen láttam:d
2013. jan. 3. 17:35
10/20 anonim válasza:
De hát te is irtad hogy láttál ilyet. Az 290 forintos jegy szerintem csak 2 ezer a foglalási díj, nem? átutalàssal olcsobb, wizz kártyával még pár napig ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!