A Wizzairrel megyek Londonba, ás a Tuton reptéren szállok le! Mivel nem Londonba megyek, hanem egy máik városba, így Megkéne keresnem a NAtinional express járatait. Aki már volt, vagy tudja hogy merre kesessem, megírná nekem?
Elfelejtettem hozzátenni, hogy a National Express buszokat üzemeltet, tehát azokat keresem, és még annit ho angolból nem vagyok vmi perfekt... :P
köszönöm
Egy: az Luton és nem Tuton, legalább ennyit tudnod kellene, ha már utazol.
Egyébként az összes busz a reptér előtt van, mindig máshol állnak le, szerintem a N.E. balra lesz, ahogyan kilépsz a váróból. Egyébként veled lesz egy csomó magyar, kérd meg őket, hogy segítsenek neked beszélni.
egy: Gondolom veled még nem fordult elő, hogy elgépeltél vmit, hisz te tökéletes vagy...
Másrészt meg pont azért kérdezem meg itt, hogy ne ott keljen megkérdeznem, hisz 20 percem lesz arra ho leszálás után megkersessem a csomagomat, utána a buszt, és felis szálljak. Gondoltam megkérdem itt.
Azért köszönöm szépen.
Utolsó!
Végre valaki segít nekem :)
Már lefoglalták nekem, nálam is van a jegy, csak azt nem tudom, hogy ha kilépek a reptértől, akkor merre keressem, mert mikor tavaly voltam, észrevettem, hogy rengeteg busz van ott, de akkor kocsival vittek, így emiatt nem kellet aggódnom... de most nemtom, remélem megfogom találni, a sok busz között.
Köszönöm
Szia
köszi azért, de biztos megtalálom, csak nem vagyok olyn béna.
3an megyünk jövő hét 12-án du. 12:15-össel..
Gondolom te nem akkor mész...?
Köszi szépen, a tanácsokat is :)
Jó utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!