Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egy 18 éves lány, ha elég...

Egy 18 éves lány, ha elég talpra esett és jártas, akkor Ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés
A mellett, hogy persze minden kötséget saját maga áll és csak a beleegyezésemet kéri.

2012. dec. 31. 23:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Felelőtlen lány,

és felelőtlen szülő!!!

Valami sosem látott külföldi pasi a barátja??

Jó kupik vannak Teneriffén amúgy...

2013. jan. 1. 05:26
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

18 éves lány CSAK papíron nagykorú! Ha valóban felnőtt ésszel gondolkodna, fel sem merülne benne, hogy külföldre utazzon egy neten megismert férfihoz!

Az sem igaz, hogy a férfi próbálja elintézni az ide utazást!

Útlevelet kérni nem nehéz ma már. Legfeljebb akkor, ha büntetett előéletű, vagy azért nem tud jönni, mert nincs pénze az utazásra.

A lányod hol dolgozik, hogy van annyi pénze, ami az utazáshoz és az ott tartózkodáshoz kell?

2013. jan. 1. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolom, hogy egy interneten megismert vadidegen férfival találkozna ott? Na az tuti, hogy sose látnád többet.
2013. jan. 1. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már ezt a 18-éves-felnőtt-ember-azt-csinál-amit-akar szöveget, mert baromira nem azon múlik, hogy PAPÍR szerint ki hány éves. Ha olyan nagyon felnőtt lenne, nem dőlne be egy pasinak, akit feltételezem a neten ismert meg, sőt talán neten sem ismerkedne. S főleg nem menne Ő ki. Ha annyira találkozni akar vele, akkor talán a pasi jöjjön ide, akkor te is lemeózhatod, hogy milyen. Bár még az is rizikós, pár napig simán tud egy szerepet játszani, benyal nálatok, aztán meg elengeded a lányodat hozzá és ki tudja milyen dolgokra kényszerítené... Szóval csak azt akarom mondani, hogy az életkor egyáltalán nem jár együtt az érettséggel.
2013. jan. 1. 14:23
 15/17 anonim válasza:

én is egyetértek az előzőkkel. bár a szülő a nagykorúság miatt nem tilthatja meg, hogy elmenjen, egy ilyen elképesztően felelőtlen lányt nem neveznék felnőttnek.

na meg a másik, hogy "én úgyse tarthatom vissza, csodálkoznék, ha engedélyt kérne"... én nem tudom, milyen család az ilyen, de szerintem a gyerek - még ha már felnőtt korban is van - nem azért kér "engedélyt" a szülőtől, mert jogilag szükséges, hanem mert van benne annyi jóérzés, ill. a véleményükre kíváncsi a dologgal kapcsolatban. én se lépnék le anyáméktól minden szó nélkül több száz km-re. még ha külön laknék tőlük, akkor is szólnék nekik, hogy elmentem.

2013. jan. 1. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elengedném. Egyrészt felnőtt már (18 éves), másrészt meg valamikor el kell kezdeni az önálló életet.

Nyilván aggódnék, meg óvatosságra inteném, de nem tiltanám meg semmiképp. (Nem is lehetne, hiszen, mint írtam, felnőtt, jogilag azt csinál, amit akar. Már külön élhetne, családja lehetne akár...)

2013. jan. 1. 15:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a szüleid helyében vagy veled mennék vagy nem engednélek el. Nem láttad az Elrabolva című filmet?
2013. jan. 1. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!