Hamburgban tényleg nagyon élettelen emberek élnek?
Hát én németországban élek habár délebre, de 1x jártam hamburgban. hamburg gyönyörü város, és az emberek ugyan olyanok mint máshol. Èn soha nem tartottam a németeket munkamániásnak, és nem gondolom hogy nem tudnák élvezni az életet.
Pl németországnalk sokkal több munkaszüneti napja van mint a magyaroknak. aztán ott van hogy vasárnap munkaszüneti nap. vagy is inkább tudnak pihenni. egy szép vasárnapi nap senki nem megy aldiba mindenki a szabadban van, szuper szabadidö parkjaik vannak.
Az életet is élvezik, ök találták ki a közterületen felállított sport kivetítöket, ahol nagy meccseket, olimpiát néznek. aztán a világ összes turista helye tele van németekkel. Az átlag német évenete 1x tuti külföldön nyaral, de gyakori az 2x-3x egy évbeni elutazás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!