Londoni magyarok! Milyen az ottani élet, a város, a hangulat? Szerettek kint lenni?
Szerintem eleg lehangolo, mondom ezt ugy hogy korabban eltem mas nyugat europai orszagban is. Nem csak az hogy a napot nem lattam hetek ota, de iszonyat draga is es minden zsufolasig van eu-n kivuli bevandorlokkal akiknek eszuk agaban nincs beilleszkedni. Az angol egyebkent egy iszonyat anyagias tarsadalom, nehez igazi emberi kapcsolatokat epiteni.
Hogy pozitivumot is mondjak sok program, latnivalo van es jo a tomegkozlekedes, bar ez az osszkepen sokat nem javit.
Nem lehangolóbb, mint Mo, ahol ugyan többet süt a nap, de olyan búval b... tak az emberek, hogy inkább a szürke égboltot bámulom, mint a magyar emberek arcát.
Mellesleg tavaly több eső esett Magyarorszgágon, mint Londonban.. igaz idén meg pont fordítva volt, de a lényeg, hogy nem az idei évet kell alapul venni. Én már tizenx éve ott élek és ilyen ratyi időjárással még nem találkoztam. A többi év teljesen normális és elviselhető volt.
London nagyon kozmopolita, rengeteg ember él ott és igen, sok az EU-n kívüli bevándorló, aki másként él, mint egy euprópai. De vannak különböző területek, ha ez valakinek nem tetszik, akkor olyan helyre kell költözni, ahol több az európai.
London amúgy sokszínű én ezért szeretem. Változatos. Megtanítja az embernek, hogy több oldalról közelítse meg a dolgokat. Az élet nem csak egyféleképpen elképzelhető. Megtanít szélesen látni és szerintem ez fontos. Nekem ez a sokféleség hiányzott, amikor hazajöttem.
Angliában van nagyon sok másik város is, ha valakinek ez mégsem tetszik, akkor választhat másik helyet. Vidéken a nap is többet süt. Én mondjuk nagyon vidékre nem mennék, de sokaknak bejött.
Én összességében szeretek kint élni. Nekem bejött. Sok a lehetőség, van megbecsülés, előrejutás. Szeretem, hogy változatos, hogy mindig történik valami, bár ez lehet fárasztó és sok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!