Voltatok már a bécsi vásáron? Tetszett a hangulat, a kínálat és a város?
Én múlthétvégén voltam.Tetszett a város nagyon, minden fel volt díszítve szépen, olyan karácsonyi hangulata volt:) a kínálat kb. ugyanaz mint itt Magyarországon csak többe kerül, nekem például egy bögre rumos punccsal "kicsalták" a pénzem. Az óriáskeréken nem voltam, de minden mást megnéztem. A legidegesítőbb az volt nekem, hogy mentem az utcán és amerre jártam mindenki belém jött, meglökött, a McDonaldsból pedig kitiltottak, mert túl sokáig voltam benn (kb. 30perc) mert kellett a hely...a város az szép, de az ottani emberek nem a legkedvesebbek.
16/L
Bécsi vásár egész jó, a hangulat miatt érdemes azért rááldozni valami tipikus vásári kajára, egy puncsra vagy forralt borra esetleg. Bár az ilyen felkapott helyeken aranyáron mérik.
Valamelyik hozzászóló írta, hogy mindig meglökték, nekimentek. Hát, ez az amit én Ausztriában nem tudok elviselni (mondjuk Budapesten se tudtam :S). Mindig mondom páromnak, hogy szerintem ez genetika, már kisgyerekként is neked jönnek, nem számít az sem a két méter vagy és 130 kiló. :D Akkor is át akarnak rajtad gyalogolni. XD
Ezt leszámítva, szerintem nem rossz arcok az osztrákok.
Az óriáskeréktől meg ne félj, nem lesz rajta tériszonyod, mert onnan nem tudsz kiesni.
A táj viszont gyönyörű. Én múltkor kétszer is felültem rá. Bár mindkét alkalom nyáron volt, biztos télen is szép a kilátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!