Érdemes Finnországba utazni?
Télen nem nagyon. Hideg van és hiába szereted a hideget, nem kellemes várost nézni, utazni (minden késik), plusz még síelni sem buli ilyen hidegben. Egyedül a szauna izgi télen :)
Nyáron viszont nagyon szép az ország. Én itt élek, minden nagyon drága főleg az utazás és a szállás. Ha csak Helsinkire vagy kiváncsi, akkor arra elég pár nap. Finnországban viszonylag kevés turista van, de ha érdekel az ország és a kulturája, akkor persze érdmes Finnországba utazni.
Tavasszal érdemes, van hó és a nap is süt. Ha kedveled a téli sportokat, északon vannak jó helyek, de az tény hogy eljutni odáig sem olcsó mulatság.
Ezt a késés dolgot meg soha, se télen se nyáron nem tapasztaltam, semmilyen téren, pedig voltam pár tucatszor. Nem tudom mire gondolt a kedves válaszoló.
Egyszerűen csak azt, hogy télen késnek a buszok, vonatok.
Tavaly nemcsak télen hanem nyáron is komoly gondok voltak, nem tudták tartani a vonatok a menetidőket, mert felújítások voltak. Azért, mert párszor jártál itt még nem jelenti azt, hogy szakértő vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!