Ha én megyek el megyek szarajevóba megértik a németet?
mennék szarajevoba majd olyan tavasz fele és nem tudok olyan nyelven mint amit ők beszélnek (nem tom milyen nyelven beszélnek valami szláv)! attól félek hogy nem érteném meg őket egyedűl a németet meg magyart beszélem és a halandzsa myelvet! ők beszélnek németül?
német nyelvtudásom jó! mert laktam berlinben 2-3 évig!
Bosznia-Hercegovinában bosnáykul beszélnek, ill. attól függően, hogy melyik entitásba látogatsz szerbül vagy horvátul. De egyébként az ország egész területén megértik mindhárom nyelvet.
Az idegenforgalomban dolgozók egyrésze biztos tud németül, de a lakosság nagy része nem nagyon beszél idegen nyelveket.
Melyik boszniai szomszédos országba beszélnek jobban magyart vagy németet?
A lényeg hogy valamilyen hasonló ország legyen!
(egyébként most hogy vissza olvasom azt amit irtam: tyúúú)
"Melyik boszniai szomszédos országba"
Több boszniai ország is van?
szomszédos országaira gondoltam! :D
pl: szerbia vagy albánia vagy mik a szomszédos országai?
Tudom, már elmúlt a karácsony, de kérhettél volna egy magyar helyesírással foglalkozó könyvet, s egy általános iskolás földrajzi atlaszt.
Azt ügye nem akarod mondani, hogy fejből nem tudod, milyen országok veszik körbe Bosznia-Hercegovinát, s a google sem a barátod?!
Tessék itt van BH: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!