2-3 hónap elég ahhoz, hogy valamilyen képem legyen az Angliai munkáról, életről?
Én csak annyit tennék hozzá, hogy mivel itt épp válság van nem nagyon nézik jó szemmel a külföldieket. De esély persze van, hogy találtok melót, helye válogatja. Ismi most talált munkát, persze mákja volt (és protekciója is).
Tanárként csak azért nehéz, mert nem fognak egyből teljes állásban alkalmazni, valószínüleg helyettesítő tanár leszel és ügynökségen keresztül kapsz munkát. El kell telnie egy kis időnek, míg kialakul a bizalom és utána is évek míg állandóra alkalmaznak tanárként, rendes fizetésért. (Vannak tanár ismik, azért tudok erről).
Én mikor előszőr kijöttem 4 hónap alatt találtam munkát jó angol tudással (jó volt, mert anno itt tanultam meg, tehát nem azt mondom, hogy felsőfokú nyelvvizsga meg ilyenek), de ennek már 4 éve. Rá kb másfél évre, mikor azt a helyet bezárták 2 hét alatt 3 hely közül válogathattam (csak rosszul választottam), most meg per pillanat hónapok óta nem találok a szakmámban munkát. Csak viszonyításként írom.
Ha ügyesek és állhatatosak vagytok jobb itt, de a jóért itt is meg kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!