Adtok 13 hónap körüli babátoknak valamilyen savanyúságot?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 13:50
1/9 anonim válasza:
Meg lehet próbálni.
sav. uborkát v. almapaprikát esetleg házi káposztasalátát.
2/9 anonim válasza:
uborkát kapott, nagyon ízlett neki :-)
3/9 A kérdező kommentje:
A babám nagyon rá akar menni az uborkára, azért kérdeztem.Elrágcsálná, pedig csak két foga van.
Félek neki adni, mert ecetes.
2010. okt. 26. 13:54
4/9 anonim válasza:
valamiért azt olvastam hogy adhatok sav.-t ?
igen adtam sav. uborkát és vegyes vágott savanyúságot.
van amikor bejött neki és vett belőle de ált. rántott húshoz készitek neki alma v. megykompótot és van választás hogy édes v. savanyú .
5/9 anonim válasza:
szia én céklát adtam neki nagyon szereti!
6/9 anonim válasza:
A babámnak is két foga volt egy évesen és megrágcsálta.
nem annyira ecetes ha nem izlik neki úgyse eszi majd meg hanem csak megkóstolja.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Akkor adok neki.
2010. okt. 26. 13:58
8/9 anonim válasza:
házi készítésű uborka salátát szokott kapni, így nincs benne sem túl sok ecet, sem tartósítószer, nagyon szereti :) pedig még csak egy éves
9/9 anonim válasza:
Én adnék, főleg ha házi. Kisfiam 8 hónaposan úgy rágcsálta a kovászos uborkát, hogy ihaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!