Horvátországba utazom 1 hétre, ( még soha nem voltam tengerparton ) melyek azok a dolgok amit mindenféleképpen vigyek magammal?
naptej, napozás utánni krém, napernyö, bikini, könnyü nyári ruhák, mindenböl rövid,´(max egy hosszu puli és nadrág) papucs, vizbemenös szandi(horvátoknál sok a tengeri sün) matrac, egyszerü búvár szemüveg.(nem kell drága de nagyon jó az áttetszö víz alatt uszkálni)
a horvát tengerpart mivel kavicsos sziklás ezért nagyon áttetszö a vize. (nincs ami fel kavarodjon) és látni a halakat ahogy uszkálnak. nagyon tüz a nap szinte forróság van. ha nem vagy túl barna akkor egy igen magas faktoru krémet is vigyél. valami fejfedö.
Hát olyan dolgokat amiket általában uszodába is viszel.
naptej, napozógyékény, ...
De szerintem a legfontosabb dolog a "tengerjáró cipő". Ez azért jó, mert ha ebbe mész bele a vízbe akkor nyugodtan lépkedhetsz , nem fogják a kövek vagy a tengerisünök megszúrni a lábadat. Ilyen cipőt itthon is lehet kapni, de ahol eddig én voltam ott minden strandon vagy bazárban lehetett ilyen cipőt kapni .
Ezen az oldalon látsz pár fajtát:
Remélem tudtam segíteni. Jó nyaralást!
Ha barangolós típus vagy, akkor mindenképp szerezz be egy utikönyvet, amiben le vannak írva a nevezetességek, érdekességek, és van benne térkép is.
Pl utikönyv nélkül sose tudtam volna meg, hogy pl. Dvigrádban van egy várrom, ahol a legenda szerint kincset ástak el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!