Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire durvák Angliában a...

Mennyire durvák Angliában a pókok? Nagyon gyakoriak?

Figyelt kérdés
Szeretnék Londonban élni ez ez egyik álmom már régóta.De nagyon sok helyen olvastam,hogy Angliában rendes masszív pókok vannak és amik itt nagynak számítanak azok ott csak gyerekek..és egyszerűen utálom a pókokat ez az egyik fóbiám nagyon félek tőlük.Tudom hogy azok az angliai házipókok ártalmatlanok de nekem szerintem szívrohamom lenne ha egy olyat meglátnék pl a plafonon.Tényleg olyan sok van és gyakori és olyan hatalmasak?

2012. dec. 21. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A londoniak se nagyobbak 5 cm-nél lábakkal (esetleg 6cm ha egy brutál méretű példányt kifogsz, de itthon is előfordulhat ilyen, ugyanis a honos és gyakori szongáriai cselőpók is megnő lábakkal 5 cm-sre..).

Ennél nagyobb pókok kb mind már madárpókok. Azt meg főképp Dél-Amerikában/Ausztráliában/Indonéz szigetvilágban találsz..

2012. dec. 22. 22:52
 12/14 anonim válasza:
Nem olyan veszes!Ne felj!:) En 4ev alatt, csak 1x talakoztam egy nagyobb peldannyal! Amugy osszel gyakoriak a lakasban. De egy biztos, ha lattal egyet tobbe nem felsz a "magyar" pokoktol....:/
2012. dec. 27. 01:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én London különböző területein éltem az elmúlt kb 8 évben és csak Walthamstowban éltem át horror sztorikat. Sehol máshol nem kellett küzdenem velük, ott viszont pokol volt az életem.

Most egy barátnőm Borehamwoodba költözött és ott ugyanaz a helyzet, mint nekünk Walthamstowban volt. Nem is szívesen látogatom meg. :)

Szóval ezeket a helyeket kerüld! :)

2012. dec. 31. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a medence miatt még nagyobbak is bejárnak, mint ami a képen volt. Félünk is :)
2013. jún. 20. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!