Mennyire durvák Angliában a pókok? Nagyon gyakoriak?
Igaz a hír. Itt kint tényleg hatalmas pókok vannak, és télen bejönnek a lakásba. Volt pár élményünk amikor este ijedtünkbe ugrottunk hatalmasat mert egy "kis pók" szaladt végig a szobában.. Még egy sörös pohárral sem tudod megfogni mert kicsi a pohár átmérője, és a pók irtó gyorsan szalad.
Nemrég készítettük ezt a képet a kiskertünkben ahol a farakások között láttuk.. Ez még kicsike pók a többihez képest.
Ezen a képen is egy átlagos házipók van ami szintén előfordul
Én eddig a legnagyobb pókokat Balatonvilágoson láttam. Rendesen megszállták az épületeket, feketének tűnt tőlük az amúgy fehér fal.
Mindenütt voltak, kívül-belül.
Londonban egy darab pókkal nem találkoztam, mikor ott voltam.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egyrészt időszak-függő a dolog, másrészt meg itthon is ugyanúgy lehetnek pókok. Nehogy már ez tartson vissza. :D
Elég gyakoriak Angliában, az esetek 99.9%-ban ártalmatlanok. Viszont nem rég volt egy cikk az újságban, amelyben írták, hogy egy nő majdnem belehalt egy ilyen pókkal való találkozásba. De elvileg veszélytelenek ezek a pókok. Én is "találkoztam" velük, semmi bajom nem lett.
Itt a cikk, ha érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!