Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintek bunkó vagyok ha nem...

Szerintek bunkó vagyok ha nem adom át a helyem repülőn?

Figyelt kérdés

megszólítottak múltkor, és kisgyerekkel odajöttek hogy jaj nem adnám át a helyemet, mert a gyerek szeretne kifelé nézegetni..

én életemben először repültem , direkt énis azért vettem oda jegyet mert szerettem volna a kilátást élvezni

erre mikor nem adtam át, akkor hallottam hogy milyen egy mocsok vagyok, meg bömbölt hisztizve a gyerek

németek voltak

2012. dec. 18. 20:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én teljesen normális módon mondtam el hogy nem szeretném átadni, mert nem ezért fizettem ki a jegyet. több embernél is "próbálkoztak" előttem és nem adta át senki, ezért mertem énis visszautasítani..a fő problémájuk az volt hogy a laptomon csinálgattam pár munkát elintéztem kb 10perc alatt(természetesen biztonsági előírásoknak megfelelően, felszállás után, net stb nélkül), és az volt a gondjuk hogy : "maga úgyis belevan bújva a laptopjába, és ki sem néz" a 10perces gépezés után végig kifelé bámultam, ők meg pont akkor találtak meg...
2012. dec. 18. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Természetesen nem adjuk át. Utas kérdésére magasról lehet tenni. Ha a stewardess udvariasan megkérdezi, akkor már érdemes mérlegelni, azok nem ugranak minden marhaságra, lehet jó okuk van rá -- és meg is mondják. Ritka mint a fehér holló btw.
2012. dec. 18. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem bunkóság. A repülő nem busz. Ha azt szeretné, hogy a gyereke nézelődhessen vegyen ő is ablak melletti helyet!
2012. dec. 19. 03:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
wazzeg, senki nem repül, aki gyakorizik? rohadtul nem minden járat hely jegyes...
2012. dec. 19. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző, ebből te mire következtetsz:

"direkt énis azért vettem oda jegyet mert szerettem volna a kilátást élvezni"?

Wazze...

2012. dec. 19. 16:40
 16/16 anonim válasza:

Nem. Ha akkor repültél először, akkor nyilván érdekelt a látvány, és elsőre tényleg elég izgalmas.

Én elég sokszor repülök, általában fapadoson, úgyhogy én átadtam volna, de én már amúgy is igyekszem kívülre ülni, mert leszállásnál akkor nem kell annyit vacakolni :D

Ha nekik ennyire fontos volt a kilátás, vehettek volna ők is ablak mellé jegyet. Igazából ők voltak bunkók, mert megkérdezni még teljesen rendben van, de megsértődni már nem egészen.

2013. máj. 28. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!