Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van olyan munka Bécsben amit...

Van olyan munka Bécsben amit német nyelvtudás nélkül is el lehet végezni? Mennyi esély van így rá?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 19:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
bolt,munkahely,élet....angollal nem is lehet boldogulni?:)
2012. dec. 12. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:

5-ös: " [link] "

De örülök, hogy hoztál fel "ellenpéldákat" - pont van mérnök barátom is kint Ausztiában, statikus mérnökként dolgozik, 0 német tudással.

2012. dec. 12. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy gondolja valaki, hogy bármilyen országban jól el lehet lenni az adott nyelv ismerete nélkül. Munkát lehet, hogy találsz olyat, ahova csak angol kell, de a kisboltban mit csinálsz, mutogatsz?

Itthon milyen lenne annak, aki nem beszél magyarul? Na, ugyanolyan annak is, aki ott nem beszél németül.

2012. dec. 13. 07:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azon túl, hogy nem túl praktikus, ez még kifejezetten tiszteletlenség is az adott néppel szemben. Vedd a fáradtságot, és tanulj meg németül, ha már az ő országukat akarod használni! Hidd el emberek milliói voltak képesek megtanulni németül, neked is menni fog.
2012. dec. 13. 08:03
 15/19 anonim ***** válasza:
pantomim művész.. neki elég, ha csak mutogat.
2012. dec. 13. 08:14
 16/19 anonim ***** válasza:
A mosogató, takarítói munkákat sem lehet nyelvtudás nélkül csinálni, mert jelentkeznek kb. 100-an, akinek a fele beszél németül, és őt fogják előbb felvenni. Bécs egyébként is elég telített sajnos. A feletteseddel szemben nem lesz elvárás, hogy tudjon angolul, hogy tudnak így betanítani, hogy érted meg az utasításokat, stb...
2012. dec. 13. 09:16
 17/19 anonim ***** válasza:
ha angolul tudsz, németül nem, akkor mi a fészkes fenének Bécsbe készülsz? mondván,hogy ott biztos elboldogulsz angollal? nem kell elhinni a hülye statisztikákat, hogy külföldön mindenki tud angolul. nem elvárás tőlük, Bécsben meg németül beszélnek. egy esélyed van nyelvtudás nélkül kimenni, ha konkrétan magyar céghez mész, magyar főnökkel, munkatársakkal. de az ügyintézésnél, boltban, buszon, stb. akkor se fogják majd mindig a kezed.
2012. dec. 13. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
gondolom azért bécsbe akar menni csak angol nyelvtudással,mert a határ mellett él,és nem élni akar bécsben,hanem dolgozni. utána nem fog menni boltba bevásárolni,mert hazajár.
2013. aug. 19. 14:59
 19/19 anonim válasza:
100%
Én most vagyok itt 4. hete, megerősítem, hogy itt a fővárosban nem lehet találni munkát nyelvtudás nélkül. Most egy hete szóró lapozok, de itt is megkérdezik, mi az amit adsz, stb. Apró életbeli szituációkat nem említve, banki dolgok, készpénz-felvét, eltévedtél, beteg vagy, mi bajod. Ráadásul a város 30-40!!!!!!!!!%-a külföldi, azaz szláv akcentust, spanyolt, afrikaiakat mindenkit érteni kell, ha gyorsétteremben vagy. Inkább felvesznek egy Nigériait mosogatni, legális tartózkodással, mint egy magyart nyelvtudás nélkül. Ugyanakkor német mellett előny magyarnak lenni, főleg angollal.
2013. nov. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!