Konkértabban hova és mikor? Eindhoven is Hollandiában van és oda 1-2000Ft-ért vagy akár még annál is olcsóbban vehetsz repülőjegyet!!
A "mindennel együtt" az nem tudom nálad mit jelent, de ennyiért elvisznek. Ha extrákat akarsz akkor persze több, szóval ez a te igényeidtől függ, mit szeretnél.
2012. dec. 11. 15:45
6/8 anonim válasza:
Most jöttem haza 290Ft volt a repjegy. Semmit nem kellet már erre ráfizetni. De láttam ugyan ennél a társaságnál ugyan ide (eindhoven) 48.000 Ft körül is. Csak más időpont volt
2013. jan. 22. 18:57
7/8 anonim válasza:
Hol találtad ezt a repjegyet (melyik légitársaság/ weblap)és milyen időszakban? Last Minute ajánlat volt? Illetve csak kézipoggyásszal utaztál?
2013. máj. 22. 22:57
8/8 anonim válasza:
Nyilván csak kézi poggyásszal utazott, mert a csomagfeladásnak súlyos költségei vannak. Azonban még azzal együtt is megérheti. Bár 290-es jegyek mostanság sajnos nincsenek.
"Last Minute ajánlat volt?"
Ezt repjegyeknél felejtsd el. Utolsó pillanatban a legdrágább. Nincs last minute. First minute illetve időszakos leárazások vannak. Ki kell fogni, kell egy kis szerencse plusz tapasztalat.
Amúgy kb. fél éve, egy éve tömegesen voltak 290-es jegyek rengeteg helyre Wizzairnél, illetve 49Ft, 99Ft, 299Ft stb. árú jegyek Ryanairnél is tucatjával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!