Svájcban élők! Tudtok nekem segíteni?
Egy olyan személyt keresnék, aki Svájcban él, dolgozik, és jár Magyarországra is. Az ottani Apple boltból szeretnék vagy egy iMac-et, vagy egy Macbook-ot venni. Mivel jóval olcsóbbak, gondoltam így oldanám meg a vásárlást... Személyesen átvenném, ha kell utazok M.on- belül.
Köszönöm.
Hát igazából úgy gondoltam, idehozza, és kifizetném..
Valamilyen úton-módon megpróbálok kijutni Svájcba.. Ha így nem jönne össze..
Szia!
Ahogy én nézem az alap iMac modell összesen 50ezer Ft-al olcsóbb mint Magyarországon. Nem biztos hogy így megéri kiutazni érte. Repjegy Wiizairnél kb 20ezer Ft ha kézi csomagként hozod. Ez azt hiszem nem is fog menni mert akkor már más táska nem lehet nálad és valószínűleg a méretbe sem fér bele. Speckó csomagként pedig:
Utastérben fuvarozott speciális poggyász
a) Törékeny és nagyméretű tárgyak, hangszerek
Azon tárgyak számára, amelyek sem az ülés alatt, sem a fenti csomagtárolókban nem férnek el, az utasnak a foglalás során külön ülést kell foglalni, és a teljes árú viteldíjat megfizetni. A foglalás megtehető online, a vezetéknévhez az utas vezetéknevét, az utónévhez az "EXST" megnevezést írva.
Sztem nem fog menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!