Visszakapom a kifizetett szoba árát?
Sziasztok,
a www.booking.com oldalon kifizettem előre MasterCarddal a szobámat, de most úgy alakult, hogy mégsem tudok menni. Le is mondtam a szállást a honlapon, de vajon a pénzem is visszajár?
Az oldalon azt írják, hogy ennél a hotelnél a FOGLALÁS lemondása ingyenes, de én nem foglalási díjat fizettem, hanem kifizettem az egész szobát előre. Ezt szeretném visszakapni.
Nem fizettél foglalást sem, hiszen a booking.com már a kezdő oldalon azzal reklámozza magát, hogy "Nincs foglalási díj"
Te semmit se fizettél, csupán megadtad a MasterCard adatait. Ez igy van rendjén és ez arra szolgál, hogy pl. aki fizetés nélkül eltűnik, attól is le lehessen vonni utólag.
Közismert, hogy a booking.com nem von le pénzt, foglalási díja sincs - egyszerűen nem foglalkozik pénzzel.
A kérdező csak azt hiszi, hogy kifizetett valamit (csak mert megadott egy kártyaszámot). Én már sokszor utaztam/szálltam meg a booking.com-mal, a kártyaszámomat is megadtam, de mindig utólag fizettem a helyszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!