Miert kell levenni a cipot a repuloteren?
en nem szeretnek mezitlab lelepni ott a foldre,mert tisztasagmanias vagyok.mit csinaljak?
londni utnal is le kell venni,vagy csak tengerentuli utaknal?
koszonom a hasznos hozzaszolasokat.
a repuloutat nyertem. azert megyek repulovel.:)
"a repuloutat nyertem. azert megyek repulovel.:)"
Így már értem.
Hűű, Te aztán nem vagy semmi. :D És még én hittem magam tisztaságmániásnak.
Áruld el, ezeket a helyzeteket hogy oldod meg?
- télen mész shoppingolni, gatyát próbálsz, a csizmát le kell venned a KOSZOS próbafülkében, majd vissza. Akkor is viszel zacskót? :D
- tudod, hány csöves utazik a buszon/villin, és hány gyerek teszi fel a lábát a székre? Oda kell ülnöd a farmeroddal. :S
És ez csak 2 helyzet, ilyenek folyamatosan adódnak.
Én is rend- és tisztaságmániás vagyok, a ruháim fajtánként és színenként egyforma méretűre vannak hajtogatva a szekrényeimben (durva látvány, de jól néz ki :D), minden cipőt kitisztítva elrakok minden nap hordás után (2x ugyanabban nem megyek általában), az aznapi táskámat minden este kiürítem, kirázom, stb. A környezetem már ezek miatt is hülyének néznek engem (pedig ezek még csak a ruhák, amikről beszéltem.. :D), akkor Te aztán még súlyosabb vagy.
Ezek egyébként ilyen kényszeres szokások, a tiedek viszont már inkább betegesek, szerintem valahogy ezeket magadban tisztázd le (nem lesz annak a táskának semmi baja, ha egy percre belerakod a tálkába és nem zacskózod be :D), mert ezek meg fogják keseríteni az életedet hosszú távon. Nem ezek a fontos dolgok az életben. ;)
szerintem ennnyire nem vagyok tisztasagamnias,mint te.:)
vagy ha megis,egy fuggetlen szemlelo szemeben,akkor nem okoznak ezek a dolgok nekem nagy fennakadast az eletemben azert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!