Útvonaltervezés. Budapest - Malaga (ES)? Hasznos tippeket szeretnék. Köszönöm a segítséget. Részletek lent.
Azt hittem autóval akartok menni, arra egy nagyon szép utat tudtam volna.
Repülővel nézd meg amszterdami átszállással. Vagy bécsi indulást.
Autóval egy kisebb vagyon lenne. Na meg még nem repültünk és szeretnénk kipróbálni. Amszterdami átszállást néztem 8 óra.
Bécsi indulást megnézem, köszi!
Air France, BUD Budapest - CDG Párizs - AGP Malaga
55e/fő oda-vissza
Június az még nagyon távol van. Addig még lehet újra wizzair vagy ryanair járat is. De ha sürgős, akkor vedd meg most drágán.
Amúgy hogyhogy a szállás már megvan? Furcsán csinálod. Először repjegyet szokás venni és aztán szállást keresni, mivel a repjegyben jóval kevesebb a lehetőség mint a szállások terén.
Fapadosokkal átszállással mehetsz amúgy most is. Milano-Malpensara el tudsz menni wizzairrel, onnan meg közvetlen van járat Malagaba. Vagy Barcelonaba mész wizzairrel (vagy ryanairrel) és onnan is van közvetlen járat Malagába. De van még pár variáció.
Azonban mindegyik drága most még. Június nagyon távol van, később ezek olcsóbbak lesznek.
Szerintem legegyszerűbb Brüsszelbe menni és onnan Ryanairrel tovább.
Ez egyszerű+olcsó is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!