Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországban lehetséges ez?...

Olaszországban lehetséges ez? Információt lennt találtok!

Figyelt kérdés
Észak - Olaszországba, Milánóba szeretnék menni 3 napra bnőimmel. Mekkora esély van arra, hogy összefutok egy ott játszó futballistával és szóba elegyedek vele, mondjuk egy szórakozóhelyen vagy kávézóba ? Ja .. És habajnok avatásra megyek, akkor télleg felhvnak magukhoz a kamionra? || És mééég. Áprilisba tanulmányi kirándulás lesz Rómába... mit nem érdemes kihagynom? előre is köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 15. 01:06
 1/2 anonim válasza:
100%

Hát Kakával már tuti nem futsz össze Milánó utcáin de szerintem nagyobb esélyed van rá mint hinnéd. Érdeklődj majd ott a helyieknél hogy nem tudják e véletlen hogy "ennek meg ennek" a focistának melyik a kedvenc kávézója.

B

2009. aug. 15. 01:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

hat 3 nap alatt szerinetm nem feltetleün fogsz összefutni vele... maximum, ha elöre erdeklödsz es megtudod, hogy hova jarnak bulizni, vagy hol lakik (ezt nem nehez kderiteni) es arra setalgtsz.

Romaba szerintem minden gyönyörü, a kedven varosom! Az Angyalvar szerintem este kivilagitasban szep, mi a tengerpartot soha nem hagyjuk ki (ez persz nem konkretan Roma, kb 20 percet kell menni egy HEV szerü metroval :) ), persze Szent Peter ter, Vatikan, Colosseum (nekem ez annyira nem jött be), Corso, Trevi kut (na ezt ki ne hagyjatok), Spanyol lepcsö, stb... ezek az altalanos latvanyossagok... Mi elöször ugy csinaltuk, hogy egy szorakozohelyen megismerkedtünk olaszokkal es ök megmutattak mindent, ami szokvanyos turistalatvanyossag, utana meg az "igazi" Romat... eletem legjobb nyaralasa volt...

2009. aug. 17. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!