Kezdőoldal » Utazás » Európa » Trento-ba, Olaszországba...

Trento-ba, Olaszországba szeretnék utazni vonattal, szerintetek kb mennyibe kerülne oda-vissza?

Figyelt kérdés
Az Elvira.hu nem ír jegyárat :/ az út 12 óra és Innsbruck-ban kell átszállni. Soha nem utaztam még vonattal külföldre így fogalmam sincs mennyibe kerülhet...
2012. nov. 11. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Számos tarifa van el lehet velük játszani egy darabig.

1. Nem mindegy, hogy 26 év alatti vagy feletti vagy.

2. Nem mindegy, hogy hány napra mész.

3. Mivel osztrákban új vonatra szállsz, ezért az ottani elvirát is kellene faggatnod. www.oebb.at

4. Na meg az sem mindegy, hogy nappal, vagy éjjel utazol.

2012. nov. 11. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, egy hétvégére mennék és azzal a vonattal ami reggel 6kor indul és este 6ra ér Trentoba. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy körülbelül mekkora költség lenne oda vissza....40 ezerből kijönne? vagy az kevés?
2012. nov. 11. 22:45
 3/6 keldvi ***** válasza:

A railjet Innsbruckig (oda-vissza) 89€, azaz közel 25.000 Ft (ez egy úgynevezett kirándulójegy), de ha szeretnél helybiztosítást, akkor az plusz 3€. Onnan Trentoba az osztrák vasút 19€-ért (~5.500 Ft) kínál akciós, egyútra szóló jegyeket. Ezek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!!! Pesten is meg tudod venni, de a MÁV-osok szeretik rátenni a maguk hasznát... Helyfoglalás kell rá, ami 3-6€ között van.

Összességében tehát olyan 37-38 ezerből megúszható

2012. nov. 13. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
2012. nov. 13. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Olcsóbb szerintem Velecébe menni, onnan Trentóba. Innsbruckba viszonylag drága a jegy.
2012. nov. 17. 00:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, kifoghatsz kedvezményes árú, de vonathoz kötött jegyeket a railjetre.
2012. nov. 17. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!