Olaszországba utaztál már vonattal?
Mennyi idő az út mennyibe kerül a jegy(oda-vissza)....minden érdekelne,elsősorbn tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Rómába szeretnék menni.
Én nem a menetrendet szeretném neked elmondani. Azt te magad is megtalálod szerintem.
Kb két éve nyáron mentem Velencébe vonattal. Nagyon hosszú és fárasztó! Kupéban utaztunk, voltak még rajtunk kívül ott emberek, jöttek mentek az út alatt, figyelni kellett a csomagokra is éjszaka. A vonat késést is kalkuláld bele, nálunk vagy 2 órát késett! De mikor megláttuk Triesztet a vonatból reggel, az viszont valami nagyon jó érzés volt, el is múlt a fáradságunk (egy időre). :)
Egyszer a kaland kedvéért érdemes kipróbálni, de ha nem bírod a gyűrődést, akkor inkább utazz repülővel.
Köszönöm az eddigi beszámolókat.Reptérre bajos lenne feljutnunk,a vonat egyszerübb:))
Meg imádok vonatozni:)
Bátyám ment ki sokszor, szerinte szebb mint Amerika.
Ment ki Auswitzba is (nem félreérteni xD), Bulgáriába meg minden(több ország is még).
De neki olcsó, mert vasutas, erre van nekik külön jegy.
Olcsó szerinte, mert pl Montenegróba 10 napra 25 ezer forint 1 főre. Kocsival mennek ki majd haverjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!