Ez mit jelent? 129 Forint egy repülőjegy?
Igen,ennyi egy jegy.
Mi a hosszúhétvégén voltunk Milánóban.
Oda-vissza 198ft volt a jegy,vagyis egy útra 99ft.
Erre hozzájön még az esetleges bankkártya díj(mc prepaidom van,úgyhogy nekünk még ez se jött hozzá),illetve esetlegesen feladandó poggyász díja,de 3 napra nekünk ez se volt.
Szóval ketten 400ftért utaztunk:)
Off elnezest de nagyon erdekel,mert korulottem mindneki utazott mar 1-2000 forintert,de nekem meg nem sikerult:)
Attol kerdeznem ,aki ilyen olcson repul,hogy az, hogy van ez a bankkatyad az mentesit az adminisztracos koltseg fizetese alol is? Mert nekem azt is ra szoktak tenni. Tovabba te mikor szoktad nezni ezeket az olcso jegyekt?bizonyos idopontban vagy veletlenszeruen?Ugy szeretnek mar vegre kifogni en is egy ilyet:)Koszi a valaszt es a segitseget elore is:)Amugy baromi ugyes vagy ennyiert elrepulni egy hosszuhetvegere...nem semmi:)en is akarok:)Bocsi az offert!
1-2 hónappal előre érdemes nézni a jegyárakat, most is vannak olcsó jegyek pl. januárra.
Prepaid Mastercard-dal történő fizetés esetén nem számolja fel az adminisztrációs díjat, legalábbis egyelőre.
Olyan pletykák vannak, hogy ez lehet meg fog szűnni és az adminisztrációs díjat beépítik a jegyára, de még ez nem biztos.
Valóban egy-két hónappal azelőtt érdemes nézelődni.
Legtöbbször a hétköznapi jegyárak az olcsóbbak,de hétvégén is ki lehet fogni.
Prepaid MC a bankodnál tudsz igényelni.
Hozzáteszem a nagyon-nagyon olcsó jegyeket általában Milánóba,Brüsszelbe,Franfurtba,Marosvásárhelyre lehet kifogni,nyilván ha Mallorcát,Londont,Korfut nézed más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!