Melyik németországi nagyváros felel meg a lenti kritériumoknak (szeretnék kiköltözni)?
Berlin egyes részei ugyanolyan panelosak, mint Budapest.
Münchent javaslom a leírtak alapján. Németország legdrágább városa, jól fizető állás nélkül sem bulizni, sem drága márkás nadrágokat nem fogsz tudni vásárolni.
"Münchent javaslom a leírtak alapján. Németország legdrágább városa, jól fizető állás nélkül sem bulizni, sem drága márkás nadrágokat nem fogsz tudni vásárolni."
Persze, a magyar logika olyan, hogy költözz be a belvárosba.
Szinte biztos vagyok benne, hogy még itthon sem tudnál "bulizni meg drága nadrágokat venni" ha a rózsadombra költöznél. Na ugye?
Münchennek gyönyörű külvárosai vannak, érdemes többet nézegetni info-kat az interneten erről a témáról, mielőtt belevágsz.
Berlin szép hely, a legnagyobb városa Németországnak, ott pezseg az élet.
Hamburgot azért szeretik sokan, mert a nagy kikötővárosok gyönyörűek, Hamburg is az.
Szóval bármelyiket választod, jól döntesz, én helyetted nem akarok dönteni, amelyik tetszik oda menj.
Esetleg ha gondolod el tudom mondani a 3 városról a tapasztalataimat, de akkor írj üzit.
Sok sikert :)
És mégis ki a f** kérdezte hogy mi Köln hivatalos neve? Képzeld és is tudtam de ez egy magyar oldal és magyarul
Köln az atlaszokban úgy van és az iskolákban is úgy tanítják nem hiszem hogy a külföldi kérdezős oldalakon Magyarországot úgy írnák hogy Magyarország a saját nyelvük helyett.De igen akarok dolgozni is csak kifelejtettem,hogy az is szempont hogy hol vannak jó munkalehetőségek.De elsősorban egyetemre mennék mellette képzettség nélkül max a mekiben sült krumplit lapátolni olyan állást meg szerintem mindegyikben lehet találni de azért ez is érdekelne.
Köln hivatalos neve Cologne??? Ti hol életek? Köln angol neve Cologne (meg talán a francia is) de hogy ez sehol sem hivatalos, az biztos.
Kérdező, azért kicsit összetettebb egy másik országba költözés a "nem tudok normális farmert venni" dolognál. Egyébként a legbulisabb város egyértelműen Berlin, kis túlzással hipszterekből áll az egész város. Hamburg is hasonló, de jóval kisebb mértékben és zárkózottabb is Berlinnél, az idő rosszabb, de jóval több munkalehetőség van. Münchenről sokat nem tudok, nekem egy nagy skanzennek tűnik és a három közül egyértelműen a legkonzervatívabb. Persze ott is vannak jó bulik, de Berlin hedonizmusával össze nem lehet hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!