Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban hol lehet olcsón...

Londonban hol lehet olcsón étkezni?

Figyelt kérdés
Londonba utazok és olyan helyet szeretnék találni ahol nem kell elköltenem az összes pénzem kajára. Vagyis olcsón tudok enni.
2009. aug. 12. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
A szokásos gyorséterem a kézenfekvő, de ha olyan vagy mint én, vagyis be se tennéd a lábad, soha az életbe egy ilyenbe, akkor ajánlom a Bella Italia-t...a Victoria pályaudvar közelében van a Victoria Streeten egy éttermük, én imádom őket és a menü egész jó áron van.
2009. aug. 12. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Londonban olcsó étterem?? Maga London egy drága hely...Én Oxfordban élek és ha nem akarok főzni akkor inkább elmegyünk egy pub-ba(Pl:Savoy pub) ott lehet kapni enni valót...Elfogadható árért,de jobban szeretem a kebabot,mert nagy mennyiség,és nagyon finom,és tényleg nem drága...
2009. aug. 12. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért én nem mondanám olcsónak a Bella Italiát,ahol egy pizza 10-30 font között van...ennél vannak sokkal olcsóbb helyek....Pub-ba egy hamburgert,sörrel,vagy üdítővel is csak Kb.6 font...
2009. aug. 12. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom vegyél kenyeret, meg felvágottat a tescoban és csinálj szendvicset. Az a legolcsóbb. Amúgy minimum 5 fontot számolj kajázásonként, ha máshol eszel (mint már fentebb említették pub vagy meki, mert ezek talán a legolcsóbbak).

Amúgy London drága, szal nem áltasd magad, olcsón enni képtelenség. :)

2009. aug. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!