Londonban hol lehet olcsón étkezni?
Figyelt kérdés
Londonba utazok és olyan helyet szeretnék találni ahol nem kell elköltenem az összes pénzem kajára. Vagyis olcsón tudok enni.2009. aug. 12. 21:34
1/4 anonim válasza:
A szokásos gyorséterem a kézenfekvő, de ha olyan vagy mint én, vagyis be se tennéd a lábad, soha az életbe egy ilyenbe, akkor ajánlom a Bella Italia-t...a Victoria pályaudvar közelében van a Victoria Streeten egy éttermük, én imádom őket és a menü egész jó áron van.
2/4 anonim válasza:
Londonban olcsó étterem?? Maga London egy drága hely...Én Oxfordban élek és ha nem akarok főzni akkor inkább elmegyünk egy pub-ba(Pl:Savoy pub) ott lehet kapni enni valót...Elfogadható árért,de jobban szeretem a kebabot,mert nagy mennyiség,és nagyon finom,és tényleg nem drága...
3/4 anonim válasza:
Azért én nem mondanám olcsónak a Bella Italiát,ahol egy pizza 10-30 font között van...ennél vannak sokkal olcsóbb helyek....Pub-ba egy hamburgert,sörrel,vagy üdítővel is csak Kb.6 font...
4/4 anonim válasza:
Én azt javaslom vegyél kenyeret, meg felvágottat a tescoban és csinálj szendvicset. Az a legolcsóbb. Amúgy minimum 5 fontot számolj kajázásonként, ha máshol eszel (mint már fentebb említették pub vagy meki, mert ezek talán a legolcsóbbak).
Amúgy London drága, szal nem áltasd magad, olcsón enni képtelenség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!