Szeretnek erdeklodni hogy 14 eves romania i lany vagyok es kimetunk magyarorszagra a szuleimel es en egyedul haza tudname meni romaniaba?
Figyelt kérdés
Szeretnek erdeklodni hogy 14 eves romania i lany vagyok es kimetunk magyarorszagra a szuleimel es en egyedul haza tudname meni romaniaba? csak lejart utlevelem van es nincsen meg szemej igazolvanyom mert meg kicsi voltam amikorkijotunk magyarorszagra es hazatudnake meni romaniaba? egyedul es szuloi bele egyezes nelkul?2012. nov. 2. 23:27
11/14 anonim válasza:
Ha a szuleid csinaltatnak egy declaratiot a kozjegyzonel akkor igen.De legyen nallad a szemelyazonossagid is.(buletined).Amugy hazaertel romanaiaba?
14\L
12/14 A kérdező kommentje:
nem dehogy meg magyarba vagyok es montam nincs buletinom csak utlevelem eshaza akarok joni romaniabaes ha papirt csinanak a szulejim ako haza tudoke joni romaniaba utlevelel ami leis van jarva
2012. nov. 9. 19:28
13/14 anonim válasza:
Mikor jöttetek Magyarországra, hogy ilyen rossz a helyesírásod? Nem bántából, de még azok az ismerőseim is jobban írnak, akik Németországban születtek és nem is éltek itt.
Egyébként hiába van bármid, ha egyszer nem érvényes. Ha lenne mekis kuponod, de már lejárt, szerinted akkor használhatnád?
14 éves kortól pedig kötelező a személyi igazolvány, de nem vagyok benne biztos, hogy Románia Shangeni határon belül van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!