Repülőjegy mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy hol tudom azt megnézni,hogy hova mennyibe kerül egy repülőjegy.mitől függ,hogy mennyibe kerül,mert ahogy hallottam nagyon változó.lényeg az lenne,hogy minél olcsóbb.hova?mindegy,csak szeretnék árakat nézni,hogy hova mennyi.legfapadosabb repülő is jó :)
köszönöm
2012. okt. 31. 17:04
21/22 A kérdező kommentje:
igen,a 3000 is bőven nagyon jó... :) és ezek a repülők milyenek?Bár hiába kérdezem, hogy milyen mivel semmilyenen nem repültem :D
2012. nov. 8. 09:19
22/22 anonim válasza:
Ha neked ez most mond valamit akkor tessék: wizzair minden gépe Airbus A320, ryanair flottája pedig Boeing 737-800 gépekből áll. Az alacsonyabb költségek miatt van egységes flotta mindkét cégnél. Azért őket emeltem ki, mert ha budapestről indulva legolcsóbb jegyeket akarod, azt leginkább náluk kapod meg jelenleg. Próbáld ki, repülj, jó dolog és nem is drága, sőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!