Repülőjegy mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy hol tudom azt megnézni,hogy hova mennyibe kerül egy repülőjegy.mitől függ,hogy mennyibe kerül,mert ahogy hallottam nagyon változó.lényeg az lenne,hogy minél olcsóbb.hova?mindegy,csak szeretnék árakat nézni,hogy hova mennyi.legfapadosabb repülő is jó :)
köszönöm
2012. okt. 31. 17:04
11/22 A kérdező kommentje:
akkor hova került mondjuk 100 FT ba a jegy?ezen felül még milyen költségekkel kell számolni?
köszönöm a válaszokat
2012. nov. 1. 11:49
12/22 anonim válasza:
Általában Brüsszelbe és Bergamo-ba szokott 99,- Ft-os jegy lenni, és ezekre a helyekre egynapos útra is elmehetsz, mert reggel és este is van járat. Ha csomagot nem adsz fel (egy napra nem fogsz), akkor csak 4.000,- Ft-os adminisztrációs díj jön rá, de az is megspórolható ha keresel valakit akinek van MC prepaid kártyája.
13/22 anonim válasza:
Vannak nagyon olcsó jegyek, de az ilyen diszkont társaságoknál a csomagfeladásért meg egyebekért elég kemény árakat kell fizetni.
A 1000 ft-os jegy könnyen lesz 30e.
14/22 anonim válasza:
Egy naposra nem kell csomag és akkor tényleg megoldható kb 200 forintból is akár :) legalábbis párszor már sikerült.:) 30ezer.. Az picit sok lenne :) de amúgy csomaggal együtt sincs 30e forint..
15/22 anonim válasza:
Egy nap csomag nélkül lehet, hogy megoldható, de mit akarsz, mit tudsz, mit csinálni külföldön egy napig? Mármint mi a cél vele vagy ha nincs is konkrét cél akkor mit?
16/22 A kérdező kommentje:
Repülni egyet,menni egyet a városba.kezdetnek ez is megteszi :)
2012. nov. 7. 16:51
17/22 anonim válasza:
Én is többször voltam már ilyen egynapos úton.
Arra tökéletes, hogy kimozdulni egy kicsit, nézelődni az adott városban, enni valami helyi specialitást stb.
18/22 A kérdező kommentje:
merre jártál?mennyiért?
2012. nov. 7. 22:14
19/22 anonim válasza:
Brüsszelben 200,- Ft-ért, Bergamóban 2.000,- forintért, Róma kicsit drágább volt, oda kb. 3.000,- Ft volt a repjegy.
20/22 anonim válasza:
Eindhoven, Bergamo és Milánó, Charleroi (innen Luxemburg és Lille könnyen, olcsón elérhető!), Róma. Ezek mind elérhetőek (Róma csak múlt időben) egy napos repülés keretében. Akár néhány száz forintért is volt már jegy mindegyik helyre. Rómába mondjuk én is 3000-ért voltam oda-vissza, de talán az még bőven kibírható, nem? :) Cserébe Milánó-Bergamo csak 99Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!