Milyen lehet Bécsben élni? Vannak tapasztalatok?
A Mercer listájának elején főként európai városokat találunk, ami nem kis szó, ha figyelembe vesszük, hogy világszerte 420 várost vizsgáltak többek közt a politikai és szociális környezet, a közbiztonság, a gazdasági állapot, egészségügy, valamint emberi jogok szempontjából. A vizsgálat kiterjedt a kulturális élet színvonalára, a színházak és sportesemények rendezésére alkalmas helyszínek számára, sőt még a lakások áraira és a klímaváltozás elleni küzdelemre is.
A városokat az említett kritériumok alapján úgy állították sorba, hogy New York teljesítményét 100-ra értékelték. Ehhez képest a győztes Bécs 108,6, a második helyezett Zürich 108, a harmadik Genf 107,9, a negyedik - és egyben első tengerentúli - Vancouver pedig 107,4 pontot ért el - írja a Forbes magazin.
En szeretnek Becsben elni, Londonrol sokat olvastam ,de sajnos meg nem voltam Londonba. ha jobban tudsz nemetul akkor Becs ,ha angolul London.(Mondjuk a nyelvet hamar megtanulod) de ez is lehet egy szempont. Mindenki azt mondja ,hogy Becsbe az emberek nem olyan kedvesek ,de akikkel talalkoztam es utbaigazitast kertem azok mind nagyon rendesek voltak.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!