Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti hová utaznátok a párotokkal...

Ti hová utaznátok a párotokkal 3 napra sziívesebben? Londonba vagy Párizsba? Esetleg ha valaki járt valahol irhatan véleményt

Figyelt kérdés
Tavasszal szeretnénk valahová elutazni és ez a két város nagyon szinpatikus.
2012. okt. 29. 17:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettőnek megvan a maga varázsa, látnivalókban pedig mindkettő nagyon gazdag. Ha inkább a bohémság vonz, akkor Párizst válaszd, ha az angolok lelkivilága, életvitele közelebb áll hozzád, akkor Londont. Ebben az esetben egyéni ízlés kérdése a választás.
2012. okt. 29. 17:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek:Nem tudnék választani.

Londonban egy hetet voltam tavaly,Párizsban 2 éve 5 napot.

Mindegyik nagyon jó volt,visszavágyom:)

Ezzel nem lettél okosabb ugye?:)

2012. okt. 29. 18:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkét helyen voltam már többször is, és inkább Londonba mennék vissza.
2012. okt. 29. 18:33
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

Hú, nehéz kérdés, mert mindkettő gyönyörű város. :)

Kérdés persze az is, hogy mikor, mivel pl. Londonban jellemzően hidegebb van jóval, szóval oda nyáron érdemes szerintem menni inkább (vagy jól beöltözni :D).

A másik kérdés, hogy - a nyilvánvaló városnézés mellett - mi érdekel még titeket? Mert Londonban pl. nagyon-nagyon jó musicalek, színdarabok vannak, ha szeretitek a színházat, a WestEndet nem szabad kihagyni!

Párizsban viszont pl. ott vannak a kastélyok (vagyis mellette persze), meg Disneyland, ami felnőtteknek is nagy mulatság!

Szóval összefoglalva: mindkét város gyönyörű, szóval bármelyiket választjátok, nem fogtok csalódni! Az én szívemhez Párizs egy hajszálnyival közelebb áll (többször is voltam ott, mint Londonban), de London is gyönyörű!

2012. okt. 29. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Mivel én Londonban élek, így Párizsba mennék.. De mivel már ott is éltem 6 hónapot inkább egy szép olasz várost választanék..
2012. okt. 29. 19:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen,még annyit én is hozzáteszek,hogy Barcelonát választanám:)
2012. okt. 29. 20:14
 7/18 anonim válasza:
London a szerelmem :) Szóval számomra nem lenne kérdés. Háromszor voltam már, és remélhetőleg a következő utazásom alkalmával már kint is maradok :D
2012. okt. 29. 20:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Mivel én már voltam (exemmel együtt) Londonban, Párizst céloznám meg! De London is szuper hely! Ha még egyik városban sem jártam volna én se tudom melyiket választanám:) Talán Párizs romantikusabb.
2012. okt. 29. 21:07
 9/18 Silly válasza:
Mindkettő nagyon szép hely, de legszívesebben én is egy olasz városba mennék :)
2012. okt. 29. 21:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Párizs.
2012. okt. 29. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!