Ti hová utaznátok a párotokkal 3 napra sziívesebben? Londonba vagy Párizsba? Esetleg ha valaki járt valahol irhatan véleményt
Őszinte leszek:Nem tudnék választani.
Londonban egy hetet voltam tavaly,Párizsban 2 éve 5 napot.
Mindegyik nagyon jó volt,visszavágyom:)
Ezzel nem lettél okosabb ugye?:)
Hú, nehéz kérdés, mert mindkettő gyönyörű város. :)
Kérdés persze az is, hogy mikor, mivel pl. Londonban jellemzően hidegebb van jóval, szóval oda nyáron érdemes szerintem menni inkább (vagy jól beöltözni :D).
A másik kérdés, hogy - a nyilvánvaló városnézés mellett - mi érdekel még titeket? Mert Londonban pl. nagyon-nagyon jó musicalek, színdarabok vannak, ha szeretitek a színházat, a WestEndet nem szabad kihagyni!
Párizsban viszont pl. ott vannak a kastélyok (vagyis mellette persze), meg Disneyland, ami felnőtteknek is nagy mulatság!
Szóval összefoglalva: mindkét város gyönyörű, szóval bármelyiket választjátok, nem fogtok csalódni! Az én szívemhez Párizs egy hajszálnyival közelebb áll (többször is voltam ott, mint Londonban), de London is gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!