Kezdőoldal » Utazás » Európa » Rómába mennyi lenne kb egy...

Rómába mennyi lenne kb egy repjegy oda-vissza?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha írsz dátumokat akkor úgy azért könnyebb válaszolni. Erősen dátum függő. Párszáz forint is lehet, de 20-30e Ft is akár. Meg erősen függ attól is milyen légitársasággal mész és ott milyen szolgáltatásokat kívánsz igénybe venni.

Egy saját példa: én 3000Ft-ért voltam oda-vissza, tehát ha a Budapest-Róma repjegyem árát kérdezed akkor 1500Ft volt.

2012. okt. 29. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Kerestem neked egy most is elérhető olcsó Budapest-Róma-Budapest repjegyet wizzairnél:

Január 9-11

1 főre oda-vissza: 3380Ft ha wizz klubtag vagy. Ha nem, akkor is megoldható 6760Ft-ból, 2 főre 10140Ft-ból.

(Plusz csomag és egyéb extrák, ha arra szükséged van, bár egy-két napra az ingyenes kézi poggyász is elég lehet)

2012. okt. 29. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ! :))
2012. okt. 29. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívesen, de én írtam mindkettőt. :-)

Írj privátban és segítek, ha olcsót akarsz találni.

2012. okt. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!