Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába szeretnék kimenni!...

Angliába szeretnék kimenni! Vannak munkalehetőségek most? Mennyire egyszerű kivenni egy lakást vagy szobát, de inkább egy egyszobás lakást szeretnék? 1000font elég indulásnak?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 16:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ez a téma engem is nagyon érdekel!!Én is ki szeretnék menni Londonba jövő nyártól(anyukámmal és apukámmal).Jövőre fogok érettségizni ugyhogy a legmagasabb végzettségem érettségi diploma lesz.Eleinte akármilyen munkát elvállalunk csak ,hogy pénzt gyűjtsünk,akár személyenként 2 munkahely is szóba jöhet mivel szüleim most is 2 munkahelyen dolgoznak.Igy gondolom már könyebb lenne a megélhetés ha nem egyedűl van az ember hanem 3an.Egyik osztálytársam most nyáron kint volt Londonban dolgozni,s azt mondta ,hogy nagyon sok helyre felvették volna(17 volt még csak) s ő választott.Nem tudom ez mennyire van azért igy...Hol több a munkalehetőség,Londonban vagy más angliai városban?Valamint az is érdekelne hogy lakást nem lehet neten intézni?Csak ha már ott van az ember és járkál?!
2012. okt. 29. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze láttam én is már stúdiót havi 400-ért is, abból csak a heroinista hiányzott a sarokból olyan állapotú volt. Amit kivettünk volna az mind 900-1000 +számláknál kezdődtek.

És az is szubjektív hogy kinek éri meg havi 1500-1800-ból kifizetni 1000 körüli összeget csak a lakásra, mi így hogy csak szobát bérlünk félre tudunk tenni és mivel csak pár évre tervezzük a maradást nekünk ez az elsődleges szempont.

2012. okt. 30. 05:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem minden stúdiólakás drogostanya ha olcsó. Mi vidéki városban élünk ami nem is olyan kicsi, és itt egy stúdiólakás 300-400 fonttól vannak már, nagyon jó környéken.

Mi lakást bérelünk 2 szobásat mert majdnem egyárban van az 1 szobás lakásokkal. Szép lakás, szép környék, a központban. Közel van a vasút, buszállomás, és a bevásárlóközpont is. Vannak városok ahol érdemes lakást kivenni, mert aránylag elfogadható árakért mennek, és nem feka vagy drog negyed..

Viszont hiába lenne a kérdezőnek akár 2-3000 fontja kezdésnek. Lakást egyből bérelni nem nagyon fog tudni. Vagy kifizet előre 6 havi depositot vagy 6 hónapi leigazolt munkaviszonyt mutatsz fel.. Amíg ezek nem adottak kár lakásbérlésen agyalni.

2012. okt. 30. 11:42
 14/14 anonim válasza:
www.iranylondon.hu nagyon sok infó van rajta érdemes böngészni! Sok sikert!
2012. nov. 25. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!