München-be, utazott már valamelyikőtök vonattal?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok, nagyon fárasztó?2012. okt. 27. 17:37
1/3 anonim válasza:
Szia én Berlinbe mentem vonattal nem volt fárasztó nyugottan menj vonattal sokkal kényelmesebb mint busszal. habár repülővel a legjobb :)
2/3 raulgonzalez válasza:
Én utaztam már néhányszor vonattal Münchenbe. Zene, könyv, esetleg kártya, ha többen mentek, így nem lesz olyan unalmas. Vonaton fel is lehet állni, nem muszáj egy helyben végig ülni az utat..
3/3 anonim válasza:
Kétszer utaztam busszal, valami borzalom volt. Aztán kipróbáltam a railjetet. Összehasonlíthatatlan a kettő komfort szempontjából. Szerintem egyáltalán nem fárasztó, a busszal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!