Hogy lehet az, hogy, ha Kazincbarcikáról és vonattal szeretnék menni Rimaszombatba pl. akkor menetidőnek kb.20 órákat ír ki pedig kb.1 óra az út? (elvira.hu)
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 09:44
1/5 anonim válasza:
Mert nyilván nincs közvetlen járat és többször át kell szállni.
2/5 anonim válasza:
Van egy 9 óra 32 perces is. Csak hát ezek anyagilag is jóval többe kerülnek, nemcsak időben. Kazincbarcikáról Miskolcon át Kassára, majd onnan Feleden át Rimaszombat. Elképesztő, hogy egy 2 km-es szakasz hiánya mennyire megbolondítja az útvonalat.
Régebben még ment vonat Bánrévéről Sajólénártfalvára, de ez már megszűnt. Sajnos egyre kevesebb vasúti határátmenet van. Én a helyedben úgy mennék, hogy vonattal Kazincbarcikáról Bánrévévig, majd onnan átgyalogolni Sajólénártfalvára (kb 2-2,5 km) majd onnan vonattal tovább Rimaszombatra. Az Elvira 3 vonatot ad ki, ebből csak egynél kell átszállni Feleden, a többi egyenesen Rimaszombatra megy.
Majd írd már meg a tapasztalatokat ha megjártad ezt a kis utat.
3/5 A kérdező kommentje:
A google térkép szerinti útvonaltervezés alapján sztem inkább átmek sajókazán majd kocsival 1 óra úttal letudom oszt cső ah minden jól megy
2012. okt. 18. 10:55
4/5 anonim válasza:
Ja ha van kocsi már más a helyzet. Azt hittem csak a tömegközlekedés jöhet szóba.
5/5 A kérdező kommentje:
Jobb lett volna úgy de muszáj...
2012. okt. 19. 03:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!