Szerintetek Németországban tudnél élni angol nyelv-vel?
Németországba csak német nyelvtudással menj! A németek legalább annyira kényesek erre, mint a franciák.
Meg alapból is: semmit nem tudnál elintézni a mindennapokban német nélkül.
A németek beszélnek angolul, szóval az nem igaz h semmit nem tudna elintézni! Nem úgy van mint Mo-n, hogy csak minden második üzletben beszélnek angolul. Ott ált akárhova bemész akkor értik az angolt. (Ez amúgy Stockholmban is így van. Én nagyon meglepődtem, hogy 1 hét alatt egy darab embert sem találtam aki ne beszélt volna angolul, vagyis 1 ember volt a több százból, de az a vicc h ő nem is svéd volt hanem bevándorló)
A kérdés az h tudnál e egyáltalán munkát találni? Ha igen akkor hajrá, ha meg nem akkor előbb tanulgasd a németet. Most itt sztem senki nem fog álláshirdetéseket böngészni helyetted, h van e ilyen állás, ezt csak te tudod megtenni, de a hétköznapi életben sztem boldogulnál az angollal.
Természetes h az angol áll a szádra, de ha egy ideig ott élnél és tanulnál németül akkor a német állna a szádra egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!