Horvátországban angolul vagy inkább oroszul érdesebb kommunikálni?
Figyelt kérdés
Az angol az alap, de mivel szláv nyelvű országról van szó meglehet hogy az oroszt többen megértik?2012. aug. 3. 23:33
1/5 anonim válasza:
Ha turisták által gyakran látogatott helyre mégy, angollal jó eséllyel ellesztek. Nem tökéletesen, de valamilyen szinten mindenki gagyog rajta. Orosszal szerintem kevésbé.
2/5 anonim válasza:
Én nem próbálkoznék más szláv nyelvvel, nem biztos, hogy tetszik nekik, még ha meg is értik. Az angol a tuti.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az orosszal többre mész, mert aki semmilyen nyelven nem tanult, még az is ért belőle valamit a nyelvrokonság miatt. Én Szerbiában sok szerbbel tudtam kommunikálni alapszinten úgy, hogy én oroszul beszéltem ő meg szerbül válaszolt és valamennyire értettük egymást, a horvát meg majdnem ugyanaz, mint a szerb nyelv.
4/5 anonim válasza:
olasz vagy német, az idösebbek nem tudnak angolul csak a fiatalabbak de azok sem mindig, mi is volt hogy szenvedtünk mert mindenki mondta hogy csak németül tudnak....
5/5 anonim válasza:
Hát szerintem pedig oroszul lenne érdemesebb, ugyanis a horvát/szerb fiatalok oroszt és angolt tanulnak, az idősebbek pedig csak oroszt tanultak anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!