Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy lehet felfogni Oroszorszá...

Hogy lehet felfogni Oroszország méreteit?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy orosz szállóide: Oroszországot ésszel felfogni nem lehet!
2012. okt. 19. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
*szállóige
2012. okt. 19. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2012. okt. 19. 19:30
 4/9 anonim válasza:
100%
Igen-igen egyszerű, körbejárod gyalog.
2012. okt. 19. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szállj fel a Moszkva-Vlagyivosztok vonatra, és amikor már 5 teljes napja folyamatosan mentek, akkor érezni fogod, hogy milyen hatalmas is az ország. Én ott sajnos még nem voltam, de Ukrajnában volt ilyesmi élményem, ugye Ukrajna közel se akkora mint Oroszország, de hozzánk képest már az is hatalmas. Szóval ott volt olyan, hogy éjfélkor felszálltam egy vonatra, és 29 órával később hajnali 5-kor szálltam le róla, és a kettő között folyamatosan mentünk (persze megállókkal, de nem voltak hosszabb állások), úgy hogy ez még közel sem az ország két egymástól legtávolabbi pontja volt. Na akkor éreztem igazán, hogy milyen nagy is az az ország.
2012. okt. 19. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vetsz egy gyors pillantást a térképre
2012. okt. 19. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A magyartanárom mesélte, h vitték őket Moszkvába kirándulni, az egyik nap pedig az volt a program, hogy "kiruccannak a város környékére". Erre elmentek háromszáz kilométerre Moszkvától. Ugye a magyarok mind azt hitték, h majd tíz-egynéhány km-t értett a vezetőjük.
2012. okt. 23. 16:30
 8/9 A kérdező kommentje:

:DDDD

Ez nagyon tetszik!:DD

2012. okt. 23. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm mesélte, hogy találkozott egyszer egy orosz sráccal, kérdezte a sráctól, hogy hol lakik, mondta neki a srác, hogy egy Moszkva melletti kisvárosban. Kiderült, hogy egy Moszkvától 1500km-re lévő félmilliós lakosú városban lakik...
2012. okt. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!