Kezdőoldal » Utazás » Európa » Oroszorszagba tudtok nyari...

Oroszorszagba tudtok nyari munkat ajanlani?

Figyelt kérdés
szeretnek kovetkezo nyaron oroszorszag europai reszen, munkat talalni. valami normalisabb munka lenne szamomra megfelelo ahol azert a nyelvet is egy alap szintnek megfeleloen eltudnam sajatitatni ugy 2 honap alatt, mar elkezdtem kisse foglalkozni az orosszal itthon. tippek? koszonom

2012. aug. 5. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem még a helyieknek se jut elég munka... Elkezdtél foglalkozni az orosszal? Az mit jelent, el tudsz számolni 10 ig? Kérdezd meg apádékat, nekik hány év alatt nem sikerült megtanulni oroszul! Persze lehet neked menni fog, nyelvkönyvből, mert gondolom nem tanárhoz jársz, és kifogod álmaid munkáját. Hajrá!
2012. aug. 6. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Még amerikában vagy angliában is nehezen találsz munkát nyelvtudás nélkül szóval ez naiv ábránd hogy oroszoban fogsz ilyet találni.

amit én javaslok: gyűjts pénzt itthoni munkával és úgy utazz ki pl ukrajnában vagy oroszo.-ba 2-3 hetes nyelvtanfolyamra.

[link]

2012. aug. 14. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!